Telegram: tricket så att dina vänner inte vet att du är i appen

Sensor Tower-portalen lyfte fram det Telegram är den mest nedladdade appen i januari. Det har till och med överträffat Whatsapp, blir favoriten för dem som äger en Android-smartphone eller en iPhone. Vissa önskar dock förbli anonym och vill följaktligen gömma sig för Telegram. Vet du hur du aktiverar ninja-läge? Här ska vi lära dig.

Om du vill att ingen av dina vänner ska vara med i appen eller veta att du har registrerat dig för meddelandeapplikationen måste du gå igenom en rad ganska enkla steg. Viktigast av allt, det finns inget behov av att ladda ner en annan app från tredje part. Tvärtom, allt finns i samma Telegram.

HUR MAN FÖRHINDRAR DINA VÄNNER FRÅN ATT VETA ATT DU HAR TELEGRAM

Många gånger när någon går med i Telegram får alla dina kontakter ett meddelande om att du har prenumererat. Nåväl, nu kan du förhindra att det går obemärkt förbi.

  1. Det första du bör göra är att logga in på Telegram.
  2. Där måste du trycka på de tre raderna för att gå till Applikationsinställningarna.
  3. Gå till “Sekretess och säkerhet”.
  4. Där ser du avsnittet “Vem kan se ditt nummer”, välj “Inget”.

På så sätt kan du snabbt och enkelt gömma dig i Telegram. I avsnittet “Vem kan hitta dig per nummer” måste du välja “Mina kontakter”. På så sätt kommer ingen av dina vänner att veta att du är på Telegram. Glöm inte att avsynkronisera dina Telegram-kontakter också.

Kom ihåg att du kan ta reda på om dina vänner är på Telegram genom att söka i dina chattar så att du manuellt kan välja vem du vill prata med.

Läs vidare och följ Tecnoandroid för att hålla dig uppdaterad om alla nyheter.

Relaterade Artiklar

Back to top button