Telegram: så här använder du det för att träffa nya människor

Du är trött på det vanliga dejting app eller de som lovar nya vänner, men är de ingenting värda i slutändan? Flera användare vet inte detta, men Telegram har en fungera i full stil Tinder. Så här använder du den här appen för träffa nya människor fullständigt fri Och utan abonnemang.

Telegram och funktionen för att få nya vänner

Få vet, men Telegram inuti den har en funktion som inte har något att avundas till den senaste dejting app. Uppdateringen går tillbaka till ungefär ett år sedan och tillåter, genom att aktivera geolokaliseringför att se i nära kontakter som jag är tillgängligt att göra en chatt att träffa nya användare.

Inte nödvändigtvis denna alternativ kan användas för att mötatvillingsjäl. Kanske, tack vare Telegramvisar det sig att några steg bort finns det någon som har gemensamt samma passioner.

Hur man hittar nya vänner

Att hitta nya vänner på Telegram är mycket enkel det är snabbt. Men jämfört med andra som är mer specifika för detta ändamål, att vara enmeddelandeappa, kräver en närma sig mer direkt.

För se vad är nära kontaktertillgänglig för att chatta på Telegram-appen, är väldigt enkel:

  • på en enhet Android du måste öppna rullgardinsmenyn genom att trycka påikon med tre horisontella linjer uppe till vänster bredvid skriften “Telegram“. Detta kommer att öppna upp flera alternativ. Det som intresserar dig är”Nära människor“. Om du väljer det öppnas en lista över användare som gav sitt tillgänglighet att bli kontaktad av de i närheten. De kan ses Foto och relaterade information personliga, förutom den distans se till din placera;
  • på en enhet iOSnär Telegrammåste du väljaikonKontakter“. Det första synliga objektet som visas högst upp är “Hitta personer nära dig“. Genom att trycka på detta öppnas det ändå lista redan beskrivits ovan.

På båda versionerna tillåter Telegram användaren att att bestämma om att vara han också synlig till andra okända användare genom att välja objektet “Gör mig synlig“. Annars kan han fortsätta använda den här funktionen, men det kommer ingen, förutom hans kontakter, som kan skicka honom ett meddelande att göra vänskap. I grund och botten måste han alltid vara den som tar det första steget.

Relaterade Artiklar

Back to top button