Telegram Premium: skillnaderna med grundversionen

Telegram är en av de mest använda plattformarna för snabbmeddelanden i världen, med sina applikationer installerade på miljontals och åter miljoner smartphones.

Under de senaste timmarna har intressanta detaljer läckt ut om hans framtida prenumeration Premie tack vare Alessandro Paluzzi. Låt oss ta reda på några detaljer om den nya versionen tillsammans.

Telegram Premium: några fler funktioner än standardversionen

Tack vare den skickliga reverse engineering av de välkända Alessandro Paluzzi, vi har möjlighet att se ett första smakprov på Telegram Premium. Den betalda tjänsten för snabbmeddelandetjänsten kommer att erbjudas genom prenumeration och låter dig låsa upp exklusivt innehåll på plattformenhur paket med klistermärken, ytterligare reaktioner och mer.

Alla som prenumererar på Telegram Premium kommer att få en bricka, även synlig i ditt personliga avsnitt. För närvarande finns det inga indikationer på de förväntade kostnaderna och om debuten av Telegram Premium. Under de senaste timmarna kanalen Telegram Beta delade några bilder som visar vissa funktioner tydligare.

De motsvarar paketen av emojis och klistermärken som ska vara exklusiva för dem som ska betala för Telegram Premium-tjänsten. Andra bilder delades också på Reddit, ett tecken på att lanseringen av Telegram Premium inte är så långt borta. Vi måste bara vänta några veckor till för att få reda på mer information om det.

Relaterade Artiklar

Back to top button