Telegram: nyheterna om röstchatt och hemligheterna som slog WhatsApp har anlänt

Flera personer har upptäckt (eller återupptäckt) Telegram bara nyligen, med anledning av den medielapp som Facebook gjorde med införandet av den nya användningspolicyn för WhatsApp. Men i alla fall är berömmelsen för appen från det flygande blå flygplanet välkänd för en rad hemliga funktioner och nyheter, inklusive slutligen den som rör röstchatt som ytterligare optimerar användarupplevelsen. Låt oss ta reda på vilka faktorer som får fler och fler användare att omvärdera rollen för denna moderna plattform.

Telegram har inga fler rivaler: WhatsApp besegrades av kraften i de nya hemliga funktionerna

Röstchattar blir fullt programmerbara i kraft av vad som har bekräftats som historiker Telegram uppdatering. Italienska användare drar också nytta av detta nya användningslager som låter dig ställa in en tid för vidarebefordran av kommunikation.

Bortsett från detta känns Telegram igen av en serie typiska karaktärer som saknas eller är dåligt myntade på andra liknande plattformar. Låt oss först prata om en app gratis och utan reklam som låter dig uttrycka den fulla kraften i att dela med foton, videor, ljud, dokument, GIF:er och mycket mer. För det andra är det en lösning som uppmuntrar säkerhet tack vare tillämpligheten av AES 256-bitars symmetriska krypteringspolicyer, 2048-bitars RSA och Diffie-Hellman säker nyckelutbyte.

Sist, men inte minst, principen om synkronisering som garanterar Sim-Fri användning av profiler med garanterad tillgång till historiken för chattar och funktioner på flera enheter. Du kan börja skriva på telefonen och avsluta meddelandet på surfplattan eller via din PC, där lämplig applikation för Windows-system och andra plattformar är tillgänglig.

Relaterade Artiklar

Back to top button