Telegram: nu kan du lägga till dina WhatsApp-chattar direkt

Så många som 100 miljoner nya användare har nått Telegram bara den senaste månaden. Det gemensamma beslutet fattades av Internetanvändarnas folk efter WhatsApp-skandalen för hantering av integritet. Med införandet av de nya villkoren i policyn förlorades konfidentialitet med den efterföljande migreringen till Pavel Durov-appen.

Börjar med det nya uppdatering det är möjligt att överföra personliga chattar inom applikationen från Lyon, KakaoTal och även Whatsapp. Låt oss tillsammans ta reda på vad den nya funktionen består av och hur man använder den direkt genom de nya alternativen.

Telegram kan inkludera WhatsApp-chattar i appen

Mängden användare som har drivit den extrema gesten av radera WhatsApp välkomnades av det tidigare nämnda inslaget. Som tidigare nämnts låter det dig enkelt exportera chattar från en app till en annan med bara några klick. Specifikt kan vi slutföra exportoperationen genom att öppna sidan för eller på WhatsApp och sedan komma åt knappen. Vid det här laget väljer du bara från menyn och det är allt.

Telegram Messenger för Android, iOS och PC den har fått ett välförtjänt rykte som en “integritetsvänlig applikation”. Genom denna plattform är det möjligt att använda hemliga chattar och privata grupper samt hantera röstsamtal i full säkerhet.

I slutändan påpekar vi förekomsten av nya system för hantering avljud vid samtal vilket ger varje användare möjlighet att justera utvolymnivån för varje kontakt som deltar i en konferens. Utöver detta är det nödvändigt att meddela ankomsten av den nya optimerad ljudspelare. Dessa och andra innovationer gör appen perfekt med tanke på en kommande ny uppdatering som säkert kommer att ha mycket mer att ge.

Relaterade Artiklar

Back to top button