Telegram: no vax-kanalen släckte Enough Dictatur

Telegram officiellt har mörknade de kanal av ingen vaxNog med diktatur”För att det uppviglade till våld. “” Är den syntetiska, men effektiv pressmeddelande som läses så snart en användare försöker ansluta till chatt vid denna tidpunkt raderade Och förbjudna. Detta beror på att, enligt företaget, de meddelanden som utbyttes mellan chattarna hetsade till våld. Här är det officiella pressmeddelandet av applikationen grundad av Pavel Durov baserad i Dubai.

Telegram: ingen vax-kanal är skymd Tillräckligt med diktatur för uppvigling till våld

Den här gången Telegram han har inte tänkt så mycket på det. Faktum är att natten mellan den 27 och 28 september 2021 bestämde han sig för att skymma de kanal ingen vaxNog med diktatur“För uppvigling till våld. Det är inget mysterium att chattarnas tenor var något kontroversiell och tvärtemot vacciner mot Covid-19men det verkar vara något annat.

Tyvärr, som ofta händer i sådana chattar, spridningen av falska nyheter det är otroligt högt. Men det ännu allvarligare, som framkommer efter beslutet av Telegram för att skymma kanalen, det är det hot mot läkare.

telegram-kanal-ingen-vax-tillräckligt-diktatur

Som svar på kritik drag av olika användare angående valet av Telegram att förbjuda no vax-kanalen”Nog med diktatur“, Så här skrev företaget:

“”

Bolaget hade underrättat styrelseledamöterna

vidare Telegram klargjorde att administratörer av chatten hade varit flera gånger varnade vilket, om de inte hade ingripit genom att korrigera tonen i meddelandena, så hade det varit det mörknade de kanal. Här är fortsättningen på företagets officiella chatt:

“”.

Relaterade Artiklar

Back to top button