Telegram Messaging App: Skicka självförstörande, krypterade meddelanden

Telegram är en meddelandeapp med en stor uppsättning funktioner. Telegram har plattformsoberoende funktionalitet, så en separat applikation är tillgänglig för alla typer av enheter och operativsystem. Oavsett om det är din Windows-dator, Mac OS , linux , Android , Windows-telefon eller någon annan plattform Telegram kommer att hitta(Telegram) det åt dig. Funktioner som meddelandekryptering, privata chattar och öppna API gör meddelandeappen verkligen användbar och önskvärd.

Lite bakgrund(lite bakgrund)

jag har Telegram när man står inför ett problem i en annan mest populär meddelandeapp ” whatsapp “. Jag ville använda ” whatsapp på min bärbara dator och den enda lösningen som jag tänkte på var webbversionen av WhatsApp, men detta var återigen problematiskt eftersom det krävde att båda enheterna var anslutna till internet, vilket inte var möjligt i mitt fall. eftersom mitt college internetkonto är begränsat till endast en enhet per användare, det var då jag delvis bytte till Telegram .

Recension av Telegram Messenger-appen

Telegram är en gratis plattformsoberoende meddelandeapp(Messaging App), som låter dig säkert skicka självförstörande krypterade meddelanden till flera enheter.

Telegram har många fantastiska funktioner som inte finns i någon annan liknande meddelandeapp. Appen är helt molnbaserad och alla dina chattar och media lagras i molnet och är tillgängliga från var som helst. Som med alla andra meddelandeappar måste du logga in med ditt mobiltelefonnummer och efter att du har skapat ett konto Telegram du kan använda samma mobiltelefonnummer för att logga in på andra enheter.

En annan bra funktion i appen är den större gruppstorleken: istället för den vanliga WhatsApp-gruppen(WhatsApp) , bestående av 256 personer, kan du skapa en grupp på upp till 5000 medlemmar, som är praktiskt taget obegränsad och kan användas bättre om du behöver grupper med ett stort antal användare.

FRÅN Telegram du kan skicka filer av nästan alla format. Det finns inga begränsningar för filformat, och den maximala filstorleken är satt till 1,5 GB, vilket återigen är praktiskt taget mycket. Ett hemligt läge är också tillgängligt, vilket låter dig kommunicera i hemlighet med en vän. Secret Mode erbjuder end-to-end-kryptering, självradering av meddelanden, begränsad vidarebefordran av meddelanden och en rad funktioner. Secret Mode är för närvarande inte tillgängligt på skrivbordsversionen av appen, men är tillgängligt via mobilappen.

Telegram erbjuder sina utvecklare API är gratis. Två är tillgängliga för närvarande API: (API)BOT API och Telegram API som kan användas på olika sätt för att bygga applikationer baserade på funktionalitet Telegram .

Andra funktioner inkluderar en chattbakgrund, uttryckssymboler, ljudmeddelanden, aviseringstoner och alla andra allmänna funktioner som en meddelandeapp bör ha. För mer säkerhet kan du till och med aktivera lokala lösenord så att ingen utan lösenord kan komma åt appen på enheten.

Telegram finns även för mobiltelefoner(Mobiltelefon) , och alla funktioner som nämns ovan kan nås samtidigt från mobila enheter. För alla andra enheter som inte har Telegram en webbversion av applikationen finns också tillgänglig, som lätt kan nås från var som helst i världen.

Läsa: (Läs:) Hur flyttar jag WhatsApp Group Chats till Telegram-appen?

Allt som allt en fantastisk meddelandeapp med fantastiska funktioner. Det enda problemet du kan möta är bristen på användare. Många använder applikationen och det är svårare att hitta dina kontakter i detta nätverk. Men om det inte är ett problem för dig kan appen potentiellt ersätta andra meddelandeappar. Synkronisering, säkerhets- och sekretessfunktioner över flera enheter gör det Telegram ett(Telegram ett) av de bästa apparna.

Klick här(här) för att ladda ner Telegram.

Mer(Läs mer) : Telegram app tips och tricks (Telegram app tips och tricks) .

Telegram är en meddelandeapp med en stor uppsättning funktioner. Telegram har funktionaliteten att vara plattformsoberoende och därför finns det en separat applikation tillgänglig för alla typer av enheter och operativsystem. Oavsett om det är din Windows-dator, Mac OS, Linux, Android, Windows Phone eller någon annan plattform, Telegram har en för dig. Funktioner som meddelandekryptering, privata chattar och öppna API gör meddelandeappen verkligen användbar och önskvärd.

Lite bakgrund

Jag fick tag i Telegram när jag stötte på ett problem med den andra mest populära meddelandeappen “WhatsApp”. Jag ville använda “WhatsApp” på min bärbara dator, och den enda lösningen som slog mig var webbversionen av WhatsApp, men det var återigen problematiskt eftersom det krävde att båda enheterna var anslutna till internet och det var inte möjligt i mitt fall eftersom mitt internetkonto på universitetet bara är begränsat till en enhet per användare, så det var då jag gjorde en partiell övergång till Telegram.

Recension av Telegram Messenger-appen

Recension av Telegram Messenger-appen

Telegram är en gratis plattformsoberoende meddelandeapp som låter dig skicka självförstörande, krypterade meddelanden över flera enheter, säkert.

Telegram kommer med många fantastiska funktioner som inte kan hittas någonstans i andra liknande meddelandeappar. Applikationen är helt molnbaserad och alla dina chattar och mediefiler lagras i molnet och kan nås var som helst. Som alla andra meddelandeappar där ute behöver du logga in via ditt mobilnummer och när du väl har skapat ett Telegram-konto kan du använda samma mobilnummer för att logga in på andra enheter.

En annan anmärkningsvärd funktion i applikationen är större gruppstorlek, istället för den vanliga WhatsApp-gruppen med 256 medlemmar, kan du skapa en grupp på högst 5000 medlemmar som är praktiskt taget obegränsad och kan användas på ett bättre sätt om du vill ha grupper med ett större antal av användare.

Med Telegram kan du skicka nästan alla typer av filformat. Det finns inga begränsningar för filformat och den maximala filstorleksgränsen är satt till 1,5 GB vilket återigen är praktiskt taget mycket. Det finns också ett hemligt läge tillgängligt som låter dig chatta med en vän i hemlighet. Det hemliga läget erbjuder end-to-end-kryptering, självraderande meddelanden, begränsad vidarebefordran av meddelanden och en hel massa funktioner. Det hemliga läget är för närvarande inte tillgängligt på skrivbordsversionen av applikationen men kan nås via mobilapplikationen.

Telegram erbjuder sin API till utvecklare gratis. Det finns för närvarande två API:er tillgängliga BOT API och Telegram API som kan användas på olika sätt för att bygga applikationer baserat på Telegrams funktionalitet.

Andra funktioner inkluderar chattbakgrund, uttryckssymboler, ljudmeddelanden, aviseringstoner och alla andra allmänna funktioner som ett meddelandeprogram måste ha. För mer säkerhet kan du till och med aktivera lokala lösenord så att ingen utan lösenordet kan komma åt applikationen på en enhet.

Telegram är också tillgängligt för mobiltelefoner och alla funktioner som nämns ovan kan nås samtidigt från mobila enheter. För alla andra enheter som inte har Telegram installerat finns även en webbaserad version av applikationen tillgänglig och kan lätt nås från var som helst i världen.

Läsa: Hur flyttar jag WhatsApp Group Chats till Telegram-appen?

Sammantaget en bra meddelandeapp med fantastiska funktioner. Det enda problemet du kan möta är bristen på användare. Många använder applikationen och det är svårare att hitta dina kontakter på det här nätverket. Men om det inte är ett problem för dig kan programmet potentiellt ersätta andra meddelandeprogram. Synkroniseringen mellan enheter, säkerhets- och integritetsfunktioner gör Telegram till en av de bästa applikationerna som finns.

Klick här ladda ner Telegram.

Läs mer: Tips och tricks för Telegram-appen.

Relaterade Artiklar

Back to top button