Telegram kommer att ha ett betalabonnemang för att inaktivera annonser

De grundare från Telegram, Pavel Durov tillkännagav planer på att införa ett antal alternativ som skulle tillåta inaktivera de annonser officiella annonser i messenger-kanalerna.

Telegram presenterade sin reklamplattform i slutet av oktober i år. Annonser visas endast i kanaler från stora dimensioner, vars support är förknippad med de högre kostnaderna för Telegram. Samtidigt gör inte Telegram det kommer att visa meddelanden annonser i chatten, personlig konversation eller grupplistan. Dessutom budbärare kommer inte att använda personuppgifter för att visa annonser.

Telegram: uppdateringen kan komma så tidigt som denna vecka

Samtidigt, som Pavel Durov noterade, kan många användare ha möjlighet från inaktivera reklam helt och hållet. Därför introducerar Telegram två nyheter. En av dem är att det kommer att vara möjligt att förbjuda visualisering från annonser mot en liten avgift.

“Vi har redan påbörjat arbetet med den här nya funktionen och ser fram emot att lansera den denna månad. Det kan finnas i form av ekonomiskt abonnemang, vilket gör att alla användare kan stödja direkt ekonomiskt de utveckling av Telegram och aldrig se officiella annonser i kanalerna.

Dessutom kommer kanalförfattare att kunna inaktivera officiella meddelanden för alla användare. “Vissa kanalskapare vill också” inaktivera “reklam i sina kanaler för alla användare. Vi beräknar för närvarande betingelser ekonomimiche för detta alternativ. Snart kommer annonsörer att kunna placera en “osynlig” annons i vilken kanal som helst, vilket kommer att leda till att det inte finns några annonser i den kanalen, säger Pavel Durov.

I nuläget är det inte klart hur mycket det kommer att kosta detta prenumeration.

Relaterade Artiklar

Back to top button