Telegram: hur man tar bort meddelandet “En ny kontakt har gått med …”

Telegram: hur man tar bort meddelandet

Mycket ofta kommer du att ha råkat vänta på ett meddelande som aldrig kom och när smarttelefonen ringde gick det inte ens två sekunder från visningen av textmeddelandet. Men så kom du på att du hamnade i falsklarmet för femtiote gången Telegram som varnar för att en ny användare kommer in i appen. Lyckligtvis är det nu möjligt att undvika dessa plötsliga själsslag genom mycket enkla knep. Varsågod hur man tar bort det irriterande meddelandet.

Telegram: guiden du behövde under denna period

För att permanent kunna ta bort skriften som stör oss så mycket, tryck bara på popup-menyknapp, kännetecknad av de tre horisontella linjerna och placerad överst till vänster. Klicka på bland objekten som visas i panelen inställningar och leta sedan efter avsnittet som är relaterat till Aviseringar och ljud. Här svarar omkopplaren som ska avaktiveras på namnet: och finns i Fliken Händelser.

Även om meddelandeproblemet nu är löst, uppstår en annan fråga och motsvarar denautomatisk öppning av nya konversationer i appchattlistan. Faktum är att om du märker att varje gång en ny kontakt registrerar sig för Telegram, genererar applikationen automatiskt en ny chatt med samma meddelande skrivet på den:. I så fall måste vi tyvärr erkänna att det enda sättet att bli av med dessa element är radera dem en efter en från listan genom att trycka och hålla på konversationen och sedan på symbolen för korg i verktygsfältet som visas högst upp.

Relaterade Artiklar

Back to top button