Telegram: här är de 5 nyheterna som kommer med månadens uppdatering

Den obestridda rivaliteten mellan WhatsApp och Telegram visar inte tecken på att avta med skapandet av vilket gör det svårt att konkurrera med Facebook med tanke på det aldrig tidigare skådade och efterlängtade månadens uppdatering. Flera innovationer är på väg att introduceras av den ryska snabbmeddelandejätten som redan är stark i många applikationsexklusiva program som användare av den gröna appen bara kan avundas. Här är vad det kommer med 5 nyheter absolut att du inte kommer att ha något emot det.

Telegram är uppdaterat med 5 funktioner och komponenter som vi inte hade tidigare

Det första som kommer att sticka ut kommer att vara Telegram teman att användarna av appen kommer att kunna diskriminera med hänsyn till kontakten. En liknande funktion jämfört med WhatsApp men mer omfattande då den tillhandahåller animerade komponenter och ljusa/mörka versioner efter användarens gottfinnande.

Ytterligare nyheter även för helskärms-emojis vilket kommer att göra konversationer mycket roligare. Animationerna kommer faktiskt att spridas brett för båda medlemmarna i chatten för alla meddelanden som skickas och tas emot. Och fler kommer snart.

De läsa kvitton de sträcker sig från privata chattar till grupper genom en speciell dubbel bock i WhatsApp-stil. Vi kan veta vem som har läst för bekräftelser vars giltighetstid sträcker sig under en begränsningstid på 7 dagar.

De direkta inspelningar de kommer också att vara tillgängliga för streaming och videochatt. De frånvarande medlemmarna kommer att kunna se inspelningarna vid ett senare tillfälle. Under inspelningsfasen kan du välja om du bara vill lagra ljudet eller även videon i de två tillgängliga orienteringsriktningarna (vertikalt eller horisontellt).

Slutligen verkar det som att Telegram har slutfört övergång från 32 till 64 bitar för kanaler och fleranvändarchatt. Omdesignen tog ett helt års arbete och bekräftar bättre databashantering för 64-bitarssystem. Därför tar det längre tid än förväntat att öppna appen för första gången efter uppdateringen.

Relaterade Artiklar

Back to top button