Telegram: Här är anledningen till att användare bör följa din kanal

Vill du öka antalet prenumeranter till din Telegram kanal? Allt ligger i en bra strategi och i några små investeringar. Men först och främst berättar vi Varför användare bör följa din Telegram-kanal!

Telegram: allt handlar om innehåll

Många fokuserar felaktigt på hemligheter och sätt att öka användarna abonnenter till din egen Telegram kanal samt till Instagram-, Facebook- eller Twitter-profilen. Men de fokuserar påmål fel. Många artiklar, som talar om detta, ger användbara tipsmen de lämnar alltid till sist, eller nämner inte ens saken längre Viktig. Vi skulle säga grundläggande.

Allt är en fråga om innehåll! Peka och huvud. Det finns inget annat att göra. Varför ska en användare följa en annan? För det du postar, varför intresseraroar honom, lär honom något, pressar honom att förbättra eller, enklare, fånga hans uppmärksamhet. Detta gäller även för att öka antalet prenumeranter på din Telegram-kanal.

Innan du fokuserar på taldu måste ha en mycket bra plan angående i innehåll. Också för att om Telegram kanal den föreslår igen vad som redan finns på webbplatsen Internet eller på blogg eller hos andra socialt nätverkvilken mening skulle det vara?

Några användbara tips

Så här är några råd att förbättra ditt eget Telegram kanal för att locka dem som känner dig följa dig där med:

  • få ut det mesta av de kraftfulla funktionalitet av Telegram. Tro inte att Telegram bara är en enkel app för snabbmeddelanden. Ett exempel? Program en röstchatt för ett specifikt datum och tid. Du kommer att förbereda dig förskott innehållet och appen kommer att publicera dem enligt dina instruktioner;
  • Använd röstanteckningar. De är ett coolt sätt att förse dina användare med idéer och information. Snabbt och framför allt personligde kan göra skillnad;
  • förutser en del av innehållet som du senare kommer att publicera på webben eller på sociala nätverk. Ge det där extra som får din kontakt att tro att det verkligen är värt det att följa din Telegram-kanal. Få det att kännas privilegierad;
  • skriva unikt innehåll som du aldrig kommer att publicera någon annanstans.

Naturligtvis är detta bara några av de användbara tipsen som kommer att hålla dig igång anhängare i ditt Telegram kanal. Det finns några intressanta sätt att få dem dit. Till exempel kan du lägga tillikon på din webbplats eller blogg. Ange också länk på din Facebook-, Instagram- och Twitter-profil är en bra idé.

Relaterade Artiklar

Back to top button