Telegram: här är alla anledningarna som gör det bättre än WhatsApp

Om du brinner för ohämmad kamp inga spärrar mellan Telegram Och Whatsapp, då får du absolut inte missa denna speciella artikel. Faktum är att vi kommer att granska alla skälmer eller mindre kända, som gör Telegram en app för snabbmeddelanden förbättra från Whatsapp. Du kommer att bli förvånad över att ta reda på hur många saker Durov-appen erbjuder jämfört med den som köpts av Zuckerberg.

Telegram är på pallen: den obestridda förstaplatsen mot WhatsApp

Många undrar varför Telegram vida överstiger Whatsapp som en app för snabbmeddelanden. Låt oss granska alla funktioner som är den blå appens styrkor.

  • Det är en socialt nätverk till alla effekter. Om WhatsApp har gått längre genom att bara skapa de tillstånd som själv raderar efter 24 timmar, Telegram istället är det ett riktigt socialt nätverk. Tänk bara på gruppchatt tema, där användare från hela världen kan ansluta utan att känna till vilka kontakter som finns. Låt oss inte glömma sångrum i ren stil Klubbhus och det sanna alternativet dejting app för att hitta kontakter som är tillgängliga för konversationer med främlingar i närheten.
  • De videosamtal från Telegram de river upp WhatsApp. Detta är den senaste innovationen som introducerats i ny uppdatering nyligen tillgänglig för nedladdning. I praktiken fram till 30 användare burk dela din skärm och gör en gruppvideosamtal med 1000 åskådare som hjälper till.
  • Lite e-handel för besparingar. Faktum är att Telegram erbjuder flera kanaler tema inklusive många som föreslår senaste erbjudandena Och rabattkoder av flera av de mest kända e-handel. Om du har appen rekommenderar vi att du använder den vår kanal av de bästa erbjudandena. De besparingar är försäkrad och affären på agendan.
  • En annan viktig aspekt gäller funktionalitet länkad till säkerhet. I åratal faktiskt Telegram ger möjlighet att ställa in chatt det ja självförstörelse. WhatsApp introducerade View Once-funktionen för bara några dagar sedan som bland annat döljer några brister i Integritet.

Kort sagt, det finns ingen match för WhatsApp. Om vi ​​sedan lägger till Bot, Telegram inte bara vinnermen det sätter helt en ko appen av Facebook-grupp.

Relaterade Artiklar

Back to top button