Telegram: funktionen som aktiverar de nya mystiska chattarna har upptäckts

Det är meningslöst att gå runt det för mycket: Telegram konsoliderar sin extraordinära makt i närvaro av konkurrenter som WhatsApp, som på senare tid har sett cirka 100 miljoner användare lämna efter sekretesspolicyn.

På sin sida har Pavel Durovs app flera knep i rockärmen som många användare har känt igen med implementeringen av bots, supergrupper och hemliga chattar. Men korten i utvecklarens kortlek är långt ifrån färdiga och de nya kommer idag mystiska chattar kopiera en annan berömd applikation från 2021. Låt oss ta reda på vad det är.

Telegram: whammy till WhatsApp med användare som associerar sig med 2021-chattar

Nyheten signaleras av det vanliga WaBetaInfo-teamet som, som vanligt, kommer först till förhandstittarna av nyheterna som planeras med framtiden Telegramuppdateringar. Från analysen av koden för den nya byggnaden framkommer en funktion som liknar, en av de senaste spakarna när det gäller sociala nätverk.

När vi går in på detaljerna i frågan upptäcker vi röstchatt, det vill säga ljudrum där användare kan översätta skrivupplevelsen till en röstupplevelse. Allt implementeras genom ett nytt giltigt kommando inom kanalerna. Från den första informationen verkar det som att det räcker att välja lämplig ikon av de tre prickarna för att revidera den innovativa funktionaliteten.

Angående vad som kan bekräftas som det mest i sikte under det här nya året, finns det ingen ytterligare information. Stor insats det av Telegram Messenger som återigen har hittat ett sätt att förbättra användningen av kanaler som fortfarande saknas i stammen av funktioner som gjorts tillgängliga för allmänheten av Facebook-teamet. Mer detaljer kommer säkert inte att dröja på länge. Följ oss för alla uppdateringar.

Relaterade Artiklar

Back to top button