Telegram: akta dig för mördarfunktionen som kan avsluta ditt konto

och hur är siffrorna för Telegram i Italien? Ganska bra jämfört med ett avgjort trögt 2020. Tack vare WhatApps slip och den allt mer intensiva entusiasmen hos användare som är redo att upptäcka de otaliga funktionerna, vinner Pavel Durovs app mångas gunst genom att lägga mer och mer betoning på säkerhet och användarupplevelse i allmänhet. Ändå finns det en mördarfunktion sätts in som ett extra det kanske avsluta kontot utan att misstänka något. Maximal uppmärksamhet.

Telegram: många profiler raderade utan uppenbar anledning

Anledningen uppenbarligen ges till Avbokning av telegram det finns inte ännu många har inte märkt någon form av applikationsklausul som riskerar att ta bort viktiga filer, chattar och andra element som samlats in över tid med användarupplevelsen. Med massöverföringen till applikationen är det nödvändigt att bli medveten om en absolut sanning: vi kan förlora kontot när som helst. Hur? Låt oss ta reda på det direkt.

För att komma till huvudet på frågan måste vi bry oss med ett alternativ som är synligt i menyn under objektet och därför är det i det här avsnittet uppenbart närvaron av ett verktyg som heter “Ta bort mitt konto“. Ett klick och allt är oåterkalleligt förlorat för alltid. Omedelbart efter en annan formulering indikerar närvaron av ett multipelvalsalternativ som relaterar till möjligheten av en automatisk uppsägning av konto.

Om vi ​​går in i detalj visar det sig att självuppsägning är möjlig på grund av långvarig driftstopp online. Det sträcker sig från en månad till ett år med åtföljande förlust av allt som har med vår personliga profil att göra. Det gick inte att hämta skickade och mottagna konversationer och dokument senare. I själva verket, Telegram lagrar ingenting både lokalt och på servern. Var försiktig. Innan du funderar på att inte använda appen på länge, gör en kopia av det som behövs.

Relaterade Artiklar

Back to top button