Tekniska specifikationer och bild av nya Motorola Moto Tab G70 är filtrerade

Motorola överraskade oss alla förra året när de introducerade en ny surfplatta, Moto Tab G20 i september, vilket gjorde dess återkomst till surfplattornas värld officiell.

Tyvärr lanserades denna surfplatta i Indien och har hittills inte lämnat den marknaden. Motorola förbereder dock en ny surfplatta som även kommer att lanseras i det landet, men kanske finns möjligheten att vi kommer att se den på andra marknader.

Det handlar om Motorola Moto Tab G70en surfplatta som tydligen skulle vara väldigt nära att presenteras, eftersom den till och med verkar som tillgänglig i en onlinebutik i Indien.

Enligt de publicerade tekniska specifikationerna skulle Moto Tab G70 ha en 11-tums skärm med tunna ramar och QHD 2K-upplösning, med möjlighet att spela upp HD-innehåll från huvudströmningsplattformarna. Den har även fyra högtalare med Dolby Atmos-teknik.

Inuti hittar vi MediaTek Helio G90T-processorn som kommer att åtföljas av 4GB RAM och 64GB internminne. Dess interna batteri skulle nå en kapacitet på 7700 mAh kompatibelt med ett 20W snabbladdningssystem, vilket ger en autonomi på nästan 15 timmar.

Som operativsystem hittar vi Android i version 11 med ett underhållningsutrymme som tillhandahålls av Google själv för att ge tillgång till filmer, spel och annat användarfavoritinnehåll. I den fotografiska delen har vi en bakre kamera på 13 megapixlar, medan den främre kameran är på 8 megapixlar.

Och för att avsluta, i anslutningsområdet hittar vi dual-band 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth 5.1, USB Type-C-port och några stift som kommer att användas för att ansluta ett valfritt tangentbord. Slutligen har den IP52-certifiering vilket gör Motorola Moto Tab G70 vattenavvisande.

Källa: Gizmochina

Relaterade Artiklar

Back to top button