Teckensnitt kommer att se bättre ut i Chrome från och med nu

Chrome 37 beta släpptes av Google denna vecka. Och den här nya versionen kommer att ha en viktig nyhet för Windows. Nu blir bokstäver mycket bättre än tidigare tack vare Chrome 37 beta med stöd för Microsoft DirectWrite API en teknik som förbättrar visningen av teckensnitt på moderna skärmar.

Under hela denna tid har Google inte stött denna teknik i plats var kompatibel med Windows GUI en del av 80-talet, medan han hade fortfarande inte nått vanliga LED-skärmar. Ursäkten som Google alltid har använt som svar på många användares förfrågningar om modernisering är att det krävde en “grundlig omstrukturering och rationalisering av teckensnittet för Chrome-renderingsmotorn”, och det var inte en prioritet vid den tiden.

Du har nu ändrat dig, det är därför du gick med i Microsoft DirectWrite API . Enligt Google, » vissa användare borde börja se typsnitt se bättre ut och högre renderingsprestanda utan att kräva ändringar från utvecklare”.

Vad är DirectWrite API?

Enligt Microsoft är det “ett system för textdesign enhetsoberoende som förbättrar textläsbarhet i dokument och i användargränssnittet”. Det vill säga, som vi sa tidigare kommer vi att kunna se texterna bättre från och med nu. Det kanske inte är en stor förändring och det är inte alltför märkbart, men det är en milstolpe för Chrome, som uppfyller normerna för den eran.

Förutom DirectWrite API i den nya Chrome 37 beta, HTML5

har lagts till för att tillåta utvecklare att skapa dialoger i sina webbapplikationer. Det inkluderar också stöd för JavaScript Cryptography Web API vilket gör det lättare för utvecklare att bygga säkra webbapplikationer.

Källa: TechCrunch .

Relaterade Artiklar

Back to top button