TCL (redan) framkallar ett startfönster för nästa PS5 och Xbox-serie

PS5 XBOX-serien

Innan man går vidare till nästa generation drar nu spelkonsoler nytta av en halvtidsrecension. Detta kommer förmodligen att vara fallet för de senaste maskinerna från Sony och Microsoft.

Även om brister fortfarande påverkar lager av PS5 och Xbox Series X, kan de två tillverkarna redan studera möjligheten att lansera nya, kraftfullare maskiner om bara några månader. Faktum är att Xbox och PlayStation kommer utan tvekan att försöka återskapa mönstret som drivs med PS4 Pro och Xbox One X… Det vill säga att tillhandahålla konsoler som är kraftfullare än grundmodellerna, men utan att nödvändigtvis gå till nästa generation. Nästa.

TCL spiller ut bönorna… eller säger dumheter?

Det var under en presskonferens i Polen som TCL Technology offentligt nämnde dessa berömda konsoler. Det kinesiska företaget hänvisade till vad det kallar ” nya Xbox Series S/X ” och den ” PS5 Pro » när man ser tillbaka på varje generations tekniska framsteg. Varumärket går så långt som att förutse en lansering av dessa maskiner från 2023 eller 2024.

TCL förklarar i förbigående att dessa mellangenerationskonsoler kommer att ge 4K-definition med en bildhastighet mellan 60 och 120 FPS i spelet. Utgångsupplösningen kan nå 8K genom att samtala en extremt hög bildhastighet per sekund. Tyvärr är det svårt att veta om TCL har konkret information eller om det är en enkel projektion utan grund.

Om samma ämne:
Steam Deck är den enklaste moderna konsolen att reparera enligt iFixits lista över komponenter till salu

Källa: Tom Henderson

Relaterade Artiklar

Back to top button