Tack vare French Days är Amazons Kindle Paperwhite till sitt lägsta pris

För att kunna läsa utan att behöva bära dussintals böcker i en väska är att skaffa en e-läsare den bästa lösningen!

tända

För denna sista raka linje av French Days 2022 har vi ytterligare ett bra erbjudande att presentera för dig. Det handlar om Kindle Paperwhite-läsaren, vars pris just nu faller.

Se de bästa French Days-erbjudandena

Kindle Paperwhite e-läsare i ett nötskal:

  • En stor 6,8 tums skärm
  • Det lättförståeliga gränssnittet
  • En tålig och effektiv läsare

Således är Kindle Paperwhite (2021 version) tillgänglig från €94,99.

Hitta Kindle Paperwhite e-läsare från 94,99 €

En sista bra rabatt under de franska dagarna

Perioder rika på bra erbjudanden som de franska dagarna är perfekta tillfällen att upptäcka okända produkter. Det är därför vi kommer att diskutera fallet med Kindle Paperwhite e-läsare. Men innan vi diskuterar dess mycket fördelaktiga tekniska egenskaper, låt oss ta reda på vissa villkor som gäller hos Amazon.

Återigen tillhandahålls hemleverans eller hämtningsställe kostnadsfritt för alla. Det är dock endast Prime-prenumeranter som kommer att kunna ta emot sin beställning snabbare. Du kommer också att märka att flera versioner finns att köpa. Om du inte har något emot att betala ut de extra $10, välj en “annonsfri” utgåva så att du inte blir besvärad när du läser.

Kindle Paperwhite: en oklanderlig läsare

Notera redan nu att den här läsaren är utrustad med en vacker 6,8-tumsskärm med extremt tunna kanter och justerbar belysning. Allt har gjorts för att främja en trevlig och bekväm läsupplevelse. Ingen reflektion kommer att störa dig utanför. För att lagra dina digitala böcker kommer du att kunna räkna med en lagring på 8, 16 eller 32 GB. Det är upp till dig att välja efter dina vanor. Dessutom är prestandan hos Kindle Paperwhite extremt övertygande. Fluiditet kommer alltid att krävas.

Bland de ytterligare fördelarna med denna modell kan vi nämna dess IPX8 vattentäthet som gör att den är resistent mot stänk. Den är idealisk för att använda den på stranden eller till och med vid poolen utan att riskera skador. Batteritiden kommer för sin del att öka till 10 veckor. Slutligen, genom att välja en Kindle-prenumeration, får du obegränsad tillgång till ett bibliotek med flera miljoner titlar.

tända

Hitta Kindle Paperwhite e-läsare från 94,99 €

För att inte missa någon detalj om Kindle Paperwhite e-läsare, inbjuder vi dig att läsa vårt fullständiga test av denna fantastiska enhet.

Läser först!

Vill du läsa under bra förhållanden är denna Kindle Paperwhite självklart ett mycket bra alternativ till klassiska böcker. Men det finns andra mycket mindre kända modeller som också kan tillfredsställa dig. De är alla samlade i vår jämförelse av de bästa e-läsarna på marknaden just nu.

FrenchDays_banner

Franska dagar 2022: vårt urval av de bästa kampanjerna

Som varje år sätter Clubic upp en speciell anordning i samband med de franska dagarna för att dela med dig av erbjudandena att ta till vara omgående. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

Relaterade Artiklar

Back to top button