Tack vare detta erbjudande går LG SP2 soundbar till ett otroligt pris!

Till början av läsåret har LG lanserat ett återbetalningserbjudande på 7 soundbar-referenser, inklusive LG SP2 som drar nytta av det upp till 30€ utöver Amazon-kampanjen.

LG SP2 © LG

LG SP2 är en 2.1 soundbar med inbyggd subwoofer som lovar bra övergripande prestanda för att förbättra ljudet som kommer ut från din TV.

LG SP2 i ett nötskal:

  • 100W total effekt
  • Dolby Digital och AAC-kompatibel
  • För skärmar 43″ och större

LG SP2 soundbar visas för 93,29 € på Amazon istället för 149,90 €. Och tack vare varumärkets cashback-erbjudande kan du få 30 € tillbaka på ditt köp.

Hitta LG SP2 för 63,29 € på Amazon

Optimera priset på LG SP2 med en ODR på 30€

Sedan den 8 augusti och fram till den 13 november 2022 kommer LG att ersätta dig mellan €30 och €50 för köp av en soundbar från ett urval. I den här hittar vi LG SP2 som är tillgänglig på Amazon med en liten kampanj. Det ligger faktiskt på 93,29€ istället för 149,90€, vilket i sig redan är ett bra pris.

Och om du fyller i dokumenten för återbetalningserbjudandet, tillgängliga här, kommer märket att ge dig tillbaka 30 € för denna modell. Vilket betyder att du i slutändan har betalat för denna mycket bra lilla soundbar endast 63,29 €.

En liten LG soundbar som har en del under pedalen

LG SP2 soundbar har designats för TV-apparater på minst 43″ och uppåt. Den mäter 760 x 63 x 90 mm för 2,3 kg och består av två högtalare och en subwoofer som ingår precis i baren, så du behöver inte alltför mycket utrymme i rummet för att njuta av det.

Den ansluts till din TV antingen med en optisk ingång, en HDMI 1.4-ingång (4K PT) eller till och med via Bluetooth 4.0. Observera att den även är utrustad med en HDMI-utgång och en USB-port.

HDMI-porten är ARC-kompatibel så att du kan styra ljudet direkt med din TV-fjärrkontroll. Bluetooth låter dig ansluta din smartphone för att använda LG SP2 som en ansluten högtalare.

Den levererar en effekt på 100W, är Dolby Digital och AAC-kompatibel. Och grädden på moset: du kan välja väggmontering tack vare lämpligt stöd.

LG SP2 © LG

Hitta LG SP2 för 63,29 € på Amazon

Jämför de bästa soundbars 2022

Clubic inbjuder dig att konsultera dess jämförande guide till de bästa ljudfälten 2022. Där kan du läsa redaktionens tester och åsikter om dessa ljudtillbehör som verkligen kan förvandla din upplevelse av en film eller serie genom deras kvaliteter.

Relaterade Artiklar

Back to top button