Tack vare denna rabatt kostar Logitech G915-tangentbordet mindre än 150€!

Via en korgrabatt på -10 % är det utmärkta Logitech G915 trådlösa mekaniska speltangentbordet för närvarande mindre än 150 € hos Boulanger.

tangentbord-logi

Om du behöver uppgradera ditt speltangentbord och svär till trådlöst kan du inte gå fel med Logitech G915 Lightspeed.

Logitech G915 Lightspeed i ett nötskal

  • Utmärkt prestanda
  • Mycket anpassningsbar, fristående och kompatibel
  • Snygg design för komfort

Tack vare en -10 % rabatt på en korg ligger Logitech G915 Lightspeed för närvarande på 148,39 € istället för 189,99 € hos Boulanger.

Hitta Logitech G915 Lightspeed för 148,39 € på Boulanger

Trevlig kampanj på detta Logitech-tangentbord hos Boulanger

Det här erbjudandet på Logitech G915 Lightspeed trådlöst mekaniskt speltangentbord erbjuds av Boulanger, som ger gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem inom tre arbetsdagar. Gratis uttag inom en arbetsdag från närmaste Boulanger-butik är möjligt i mån av tillgång. Produkten kommer med tre års garanti.

Ett proffsigt speltangentbord

Detta erbjudande från Boulanger är därför intresserad av ett mekaniskt trådlöst speltangentbord från Logitech, ett märke med mycket högt rykte inom området, modell G915 Lightspeed.

Tack vare den trådlösa Lightspeed-tekniken erbjuder detta tangentbord en rapporthastighet på endast 1 ms, vilket inte har något att skämmas över för trådbundna tangentbord. Detta säkerställs antingen via en USB-dongel eller via Bluetooth.

På nyckelsidan har G915 ultraplatta mekaniska omkopplare som erbjuder professionell skrivhastighet och precision. Den visar också många anpassningsbara tangenter för extrem mångsidighet, samt olika multimediaknappar för att styra musiken du lyssnar på utan att behöva pausa ditt spel.De bakgrundsbelysta tangenterna via Lightsync RGB-teknik förbättrar bilden ytterligare.

G915 är också mycket kompatibel, eftersom den stöder både Windows 8 eller senare, men även Mac OS, Chrome OS, Android 4.3 eller iOS. Det kan därför vara en perfekt spelkompis såväl som ett utmärkt professionellt verktyg eller för dagligt bruk på alla dina enheter.

Allt detta kommer i en elegant, kompakt design byggd för tillförlitlighet, inklusive 40 timmars batteritid på en enda laddning, med ett fulladdat batteri på bara 3 timmar.

Logitech G915 Lightspeed

Hitta Logitech G915 Lightspeed för 148,39 € på Boulanger

För att ta reda på ännu mer, tveka inte att läsa vårt kompletta test av Logitech G915 Lightspeed, som fick det suveräna betyget 9/10!

Hitta ditt nästa speltangentbord med vår jämförelse

Innan du drar nytta av detta attraktiva erbjudande från Boulanger, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa speltangentborden 2022, för att se om Logitech G915 Lightspeed fortfarande lever upp till sitt mycket goda rykte.

Relaterade Artiklar

Back to top button