Tack vare denna ODR är Xiaomi 12 100€ billigare

Smartphones återfår sina rättigheter i vårt avsnitt om bra erbjudanden och den här modellen kommer att kunna tillfredsställa dig dagligen.

xiaomi 12

Xiaomi 12 lanserades i april förra året på den franska marknaden och togs emot ganska väl av kritiker och användare. Vi kommer att visa dig varför i följande stycken.

Xiaomi 12 i ett nötskal

  • En välkalibrerad 6,28-tumsskärm
  • Mycket bra prestanda
  • En bra autonomi på mer än en dag

Just nu kommer Xiaomi 12 att kosta dig €549 istället för de vanliga €899.

Hitta Xiaomi 12 för 549 € via ODR på 100 € på Boulanger

En formidabel och inte för dyr telefon

Det är dags att dra nytta av en stor rabatt på denna berömda Xiaomi 12. Faktum är att Boulanger är värd för den senare som redan tillämpar en omedelbar rabatt på -8%. Men till detta läggs ett rabatterbjudande värt €100. Den gäller till 28 september 2022. Du får återbetalningen genom överföring till bankkonto. Hur som helst, du hittar all viktig information på den här adressen.

Men vi har ännu inte listat alla villkor eftersom hemleverans, utlämningsställe och hämtning i butik (inom 1 timme) alla är gratislösningar. Delbetalning är möjlig och garantin gäller i två år.

Xiaomi 12: ett litet kraftfullt format

Xiaomis smartphone sticker ut framför allt för sitt relativt kompakta format. Det är därför trevligt att ta i hand. Trots detta är dess 6,28-tums AMOLED-skärm utmärkt. Den erbjuder en definition på 2400 x 1080 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 120 Hz. Efter några justeringar kommer den att svara på alla dina önskemål. För att inte tala om mobilens fantastiska prestanda tack vare Snapdragon 8 Gen 1-processorn kombinerat med 8 GB RAM och 256 GB internminne. Du kan köra vilket spel som helst utan den minsta avmattning.

Xiaomi 12 kan också skryta med att vara ganska bra på fotografering och mer exakt via sin vidvinkelsensor. Du kommer då att kunna fånga dina minnen i 8K. När det gäller autonomi överskrider det lätt hela dagen. Full laddning kommer att ske på mindre än 45 minuter. Allt är bra !

Xiaomi 12

Hitta Xiaomi 12 för 549 € via ODR på 100 € på Boulanger

För att gräva lite djupare i ämnet, inbjuder vi dig att läsa (eller läsa om) vårt test av Xiaomi 12.

Ett fantastiskt märke

Om Xiaomi 12 är bland de senaste mobilerna från det kinesiska företaget, var medveten om att den senare erbjuder en mängd olika sortiment. För att se dem kan du se vår jämförelse av de bästa Xiaomi-smarttelefonerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button