Tack vare denna kampanjkod kommer Xiaomi Watch S1 till ett mycket attraktivt pris!

Det är dags att öka växeln med denna smartklocka som håller dig frisk.

xiaomi-klocka

Sedan några år tillbaka har uppkopplade klockor blivit stadigt etablerade i vårt dagliga liv. Så pass att vissa idag har svårt att klara sig utan dessa mycket praktiska apparater. Därför är den aktuella kampanjen på Xiaomi Watch S1 Active välkommen!

Xiaomi Watch S1 Active i ett nötskal

  • En vacker AMOLED-skärm med mycket tunna kanter
  • Enorma batteritid på upp till 24 dagar
  • En riktigt exakt hjärtsensor

Istället för de vanliga €199, erbjuds Xiaomi Watch S1 Active för närvarande för €130,99.

Hitta Xiaomi Watch S1 Active-klockan för 130,99 €

En klocka lika praktisk som prisvärd

Innan vi går vidare till de tekniska specifikationerna för Xiaomi Watch S1 Active, är det viktigt att uppehålla sig vid några viktiga modaliteter att ta hänsyn till. Vi är bara några dagar kvar till den stora lanseringen av sommarrean men många sajter har redan bestämt sig för att tillämpa kampanjer. Det är i detta sammanhang vi befinner oss idag… Så följ guiden!

Det är återigen Rakuten som står för att glädja oss med en första omedelbar rabatt på -26%. Till detta kommer sedan ytterligare en sänkning på -15 € som kan aktiveras via följande kod: RAKUTEN15. Kom bara ihåg att skriva det i lämplig ruta innan du går vidare till betalning. Denna artikel kommer också att levereras hem till dig utan kostnad (inom 5 till 10 arbetsdagar) och delbetalning är möjlig. Slutligen ges en grundgaranti som gäller i två år.

Xiaomi Watch S1 Active: en hållbar och komplett klocka

Till att börja, låt oss prata om mycket tekniska element som närvaron av en 1,43-tums AMOLED-skärm. Denna runda platta kommer perfekt att visa all information om dina dagliga aktiviteter. Dessutom står väldigt tunna bårder på programmet, vilket är riktigt tilltalande för ögat. En annan aspekt som inte får förbises på denna typ av enhet, batteritiden som i detta specifika fall når upp till 24 dagars drift. Det är helt fantastiskt.

Men det vi förväntar oss av en uppkopplad klocka är framför allt exakta och varierade funktioner för att täcka så många områden som möjligt relaterade till sport och hälsa. Xiaomi Watch S1 Active har därför sensorer som kan analysera din sömn, mäta din puls och till och med syrenivån i ditt blod. En GPS med dubbla band ingår också.

För sport kan det kinesiska företagets smartklocka spara upp till 117 olika profiler. Träningar som triathlon, basket, promenader, löpning, yoga, rodd eller simning stöds. För den sistnämnda gynnas klockan av vattentålighet upp till 50 meters djup. Det är perfekt !

Xiaomi Watch S1 Active © Xiaomi

Hitta Xiaomi Watch S1 Active-klockan för 130,99 €

För att gräva djupare i ämnet, här är vårt test av Xiaomi Watch S1 Active ansluten klocka.

Klockor som berättar mer än bara tiden

Som du kan se är Xiaomi Watch S1 Active en utmärkt kompromiss till avancerade modeller. Men det avstår helt logiskt från vissa funktioner för att hålla priset rimligt. Om du vill undvika dessa eftergifter hittar du det du letar efter i vår jämförelse av de bästa uppkopplade klockorna.

Relaterade Artiklar

Back to top button