Tack för att du håller din U-verse TV-tjänst uppdaterad! Hur du uppdaterar din AT&T U-verse trådlösa mottagare

Om du har AT&T U-vers TV, så har du en trådlös mottagare. Detta är boxen som ansluts till din TV och låter dig titta på U-vers TV-program. Den trådlösa mottagaren behöver också uppdateras med jämna mellanrum, precis som alla andra programvaror. Så här uppdaterar du din trådlösa mottagare:
1. Sök efter uppdateringar. Det första steget är att söka efter uppdateringar. För att göra detta, gå till huvudmenyn på din trådlösa mottagare och välj “Inställningar”. Välj sedan “Systeminformation” och leta efter alternativet “Programversion”. Om det finns en tillgänglig uppdatering kommer den att listas här.
2. Uppdatera din trådlösa mottagare. Om det finns en tillgänglig uppdatering, välj den och följ anvisningarna för att installera uppdateringen. När uppdateringen är installerad kommer din trådlösa mottagare att starta om automatiskt.
3. Njut av din uppdaterade trådlösa mottagare! När din trådlösa mottagare har startat om kommer du att kunna dra nytta av fördelarna med den senaste mjukvaruuppdateringen.

Vilka är några sätt att uppdatera programvara på en trådlös Uverse-mottagare? Anslut din Wi-Fi Gateway till vägguttaget i en minut och anslut sedan den igen under en sekund. Om du vill starta om din TV-mottagare, håll ner POWER-knappen i 10 sekunder innan du trycker på den igen. Telekommunikationsjätten kommer att spinna av sina DirecTV-, AT&T TV- och U-Verse-verksamheter som en del av avtalet med private equity-företaget TPG. Du kommer inte längre att kunna spela in några DVR-inspelningar du gjort. Varumärket U-vers kommer inte längre att användas för att hänvisa till dess bredbands- eller telefontjänster.

Hur uppdaterar jag min Att Uverse?

Kredit: seattlepi.com

För att uppdatera din AT&T U-verse TV-mottagare, gå till Meny > Inställningar > Systeminfo > Programuppdateringar > Kontrollera nu. Om en uppdatering är tillgänglig kommer du att uppmanas att installera den.

Hur du uppdaterar dina At&t U-vers-enheter

Många människor är beroende av att uppdatera sina enheter och ansluta till internet regelbundet. Men när du använder US Cellular kan processen vara lite svårare.
Som en första punkt bör det noteras att AT&T U-verse är en kabel-tv-leverantör. Att u-versa enheter, till skillnad från enheter som iPhones och Androids, som ansluter till internet och tar emot uppdateringar via trådlösa nätverk, kräver en kabelanslutning för att uppdateras. Även om den här processen kan vara svårare än den är för iPhones, är den fortfarande relativt enkel.
Om du använder en dator är det första steget att gå till AT&T.com/softwareupdates. Alla de senaste programuppdateringarna för dina enheter finns här, och du kan också lära dig hur du installerar dem. Om du använder en mobil enhet är det första du bör göra att ansluta till internet. När du har anslutit till internet kommer du att kunna hitta AT&T u-verse-appen i App Store eller Google Play. Du kan se din uppdaterade version genom att klicka på fliken Uppdateringar i appen efter att den har laddats ner. Härifrån kommer du att kunna hitta alla de senaste programuppdateringarna för dina enheter.
När du har hittat uppdateringen du behöver klickar du på den. Uppdateringen kommer att visas i ett nytt fönster där du kan lära dig hur du installerar den. Uppdateringen måste installeras om efter att den har installerats på din enhet. Slutligen, efter att din enhet har startats om, kommer du att kunna se de nya uppdateringarna som har lagts till den.
Även om det kan ta lite längre tid att uppdatera din enhet än att uppdatera din iPhone, är det fortfarande relativt enkelt. Om du har några problem när du uppdaterar dina enheter bör du kontakta kundtjänst direkt. Du kan lita på att de hjälper dig.

Hur återställer jag min At&t trådlösa mottagare?

Följ dessa steg för att återställa din AT&T trådlösa mottagare: 1. Koppla ur nätsladden från baksidan av mottagaren. 2. Tryck och håll ned POWER-knappen på framsidan av mottagaren i 10 sekunder. 3. Sätt tillbaka nätsladden i mottagaren. 4. Tryck på POWER-knappen på framsidan av mottagaren. Mottagaren startar om och lamporna på framsidan blinkar.

Hur lång tid tar det för en Uverse-mottagare att uppdatera?

Kredit: letstalkabout.tv

U-versmottagare tar vanligtvis cirka 15 minuter att uppdatera.

Varför fungerar inte min U-versmottagare?

Om du startar om din mottagare kan den kanske lösa ett antal problem. För att göra detta, tryck och håll in Power-knappen i 10 sekunder. Denna process tar 5-8 minuter att slutföra, så dina DVR-inspelningar kan bli lidande. Om du har flera mottagare, rekommenderas det att du startar om din trådlösa gateway genom att koppla ur den från strömkällan.

Programuppdatering At&t Programuppdatering

AT&T tillhandahåller mjukvaruuppdateringar för sina trådlösa kunder på två sätt: trådlöst (OTA) och med hjälp av en dator. Kunder kan uppdatera sin programvara med båda metoderna, men AT&T rekommenderar att du använder en dator för att ladda ner och installera uppdateringar.

Vart går jag för att uppdatera min programvara?

Du kan uppdatera din programvara genom att gå till Inställningar > Allmänt och sedan Programuppdatering. Om du ser två alternativ för att installera en programuppdatering, välj en som du vill använda. För att börja installationsprocessen, gå till avsnittet Installera nu. Istället för att ladda ner och installera, gå till Ladda ner och installera och tryck på den. Ange ditt lösenord och tryck sedan på Installera nu.

Ota-uppdateringar: The Good, The Bad, And The Ugly

OTA-uppdateringar är vanligtvis mindre i storlek och kan installeras utan att behöva starta om enheten. Om du har en rotad enhet måste du också utföra några extra steg för att uppdateringen ska installeras.
Tillverkaren eller utvecklaren tillhandahåller OTA-uppdateringar, som i allmänhet är mer tillförlitliga. Som ett resultat är det mindre sannolikt att tredje parter kommer att påverka dem.
Det är i allmänhet att föredra att använda OTA-uppdateringar eftersom de fixar kända problem och lägger till nya funktioner. Även om utgivningen av uppdateringar är tänkt att vara lika för alla användare, är detta inte alltid fallet. Stora uppdateringar kan i vissa fall kräva omstart av enheten. Många andra alternativ inkluderar buggfixar.

Hur stoppar jag en programuppdatering?

För att komma åt inställningarna, klicka på Visa systemappar. Du kan stänga av eller inaktivera en systemuppdatering med någon av dessa två metoder, eller så kan du fortsätta att inaktivera uppdateringen genom att trycka på knappen Stäng av eller Inaktivera. Genom att välja Force Stop > OK kan du tillfälligt stänga av processen om knappen är nedtonad.

Hur lång tid tar det att uppdatera programvaran?

Nedladdningstiden för programvara är vanligtvis mellan 30 minuter och en timme på Internet, beroende på internetanslutningshastigheten och filstorleken. Det uppskattas att nedladdningen av programvara/firmware kommer att börja inom de närmaste 24 till 36 timmarna efter att servern tar emot den nya programvaran/firmwaren.

För- och nackdelar med programuppdateringar

Många människor litar nu på att deras enheter automatiskt uppdaterar sin programvara, oavsett om de använder Apple-produkter eller Android-enheter. Uppgradering till nya operativsystem som Windows 10, macOS eller Android förväntas förbättra säkerheten och prestanda. Enhetstillverkare som Apple och Google släpper uppdateringar för att åtgärda säkerhetsbrister, lägga till funktioner eller rätta till fel.
Problemet med uppdateringar är att de också kan få oavsiktliga konsekvenser. Det fanns många problem med Windows 10-uppdateringar i mars i år, inklusive Blue Screens of Death och dataförlust. Microsoft bad om ursäkt och lovade att släppa en patch för att lösa problemet.
På grund av att uppdateringar kan vara buggiga kan de orsaka problem inte bara på datorer utan även på mobila enheter. När operativsystemet Android uppdaterades i mars i år resulterade det i utbredd frustration bland användarna eftersom deras telefoner inte skulle uppdatera. Det berodde på ett problem med uppdateringen, som hindrade mobiltelefoner från att ladda ner den och använda mobildata.
Andra orsaker till att din enhet inte får uppdateringar kan vara en bugg. Om din Android-enhet inte är ansluten till Wi-Fi kanske du inte kan ladda ner uppdateringen. Om telefonens batteritid är dålig kanske det inte går att ladda ner uppdateringen eftersom telefonen måste vara ansluten för att ta emot den.
En uppdatering kan vara både en välsignelse och en förbannelse. De kan förbättra våra enheters säkerhet och prestanda, men de kan också orsaka problem för oss. Det är viktigt att läsa och överväga instruktionerna noggrant innan du laddar ner en uppdatering.

Relaterade Artiklar

Back to top button