Ta reda på de länder där Windows Store-appar är tillgängliga

Även om varje applikation i Windows Store(Windows Store) har en egen webbsida som kan hittas med hjälp av sökmotor(sökmotor) , Microsoft erbjuder inte komplett webbversion(webbversion) Shop Windows(Windows Store). Dessutom i ansökan Windows Store(Windows Store) kan du inte visa appar som inte är tillgängliga i din region. Detta väcker en intressant fråga: du kan inte ta reda på de länder där appen är tillgänglig. Det kan hända att applikationen du gillar finns i Windows Store(Windows Store) men inte tillgänglig i ditt land. Hur kan jag ta reda på de länder där en app är tillgänglig?

Välkommen till utsidan webbversion(Webbversion) Butik Windows(Windows Store)

Som jag sa i inledningen, Microsoft erbjuder ingen webbversion Windows Store(Windows Store). Lyckligtvis finns det tredje parts alternativ(festalternativ) MetroStore Scanner(MetroStore Scanner) . Denna webbplats uppdateras dagligen och ger fullständig information om alla applikationer som finns i Windows Store(Windows Store) , för alla länder och regioner.

Hitta Windows Store-appar(Hitta Windows Store-appar) med med MetroStore Scanner(Metro Store Scanner)

I det övre högra hörnet ser du ett fält Filtrera(Filter) , som kan användas för sökning. För den här handledningen, låt oss säga att du är intresserad av att veta om det finns några Hulu-appar(Hulu-appar) Windows Store(Windows Store) och i vilka länder de är tillgängliga.

Ange namnet på den applikation du letar efter och klicka eller tryck på ” (klicka eller tryck) Tillämpa(Tillämpa) ” . I mitt fall skrev jag hulu .

Windows Store, MetroStore Scanner, appar, länder, info

Hela listan med sökresultat visas. För varje resultat du ser app-namn(appnamn), dess betyg, kategori, pris och senaste uppdateringsdatum.

Windows Store, MetroStore Scanner, appar, länder, info

Ta reda på i vilka länder appen är tillgänglig Lagra (Länder)Windows(Windows Store-appen)

För att lära dig mer om varje app, klicka eller tryck på dess post. Ytterligare information visas högst upp på sökresultatsidan.

Du kommer att se en kort beskrivning av appen, datumet den upptäcktes och senast uppdaterades, plattformarna den är tillgänglig för och… svaret på vår fråga är landskoderna där appen är tillgänglig. Dessa koder har följande format: ab-cd, där ab är språkkoden, och CD – landets kod. Till exempel betyder en-gb Engelska – Storbritannien(engelska – Storbritannien) och ro-ro betyder Rumänska – Rumänien(Rumänska – Rumänien) .

Nedan kan du se en inofficiell kopia av appen. Hulu , som inte ger mycket i termer av verkligt, legitimt innehåll. Denna applikation är dock tillgänglig i alla länder.

Windows Store, MetroStore Scanner, appar, länder, info

Om du klickar eller trycker på den officiella appen Hulu Plus kommer du snabbt att märka att den endast är tillgänglig på en-usengelska språk (USA(Engelska Förenta Staterna) ) .

Windows Store, MetroStore Scanner, appar, länder, info

Om du vill komma åt den officiella sidan för applikationen i Windows Store(Windows Store), klicka eller tryck på ” Detaljer(Detaljer)” i det övre högra hörnet.

Slutsats

Som du kan se i den här guiden är MetroStore Scanner en mycket användbar webbversion Windows Store(Windows Store). Med den kan du lära dig mycket om de applikationer som finns tillgängliga i Windows Store(Windows Store). jag hoppas det Microsoft kommer att överväga att tillhandahålla en fullständig webbversion av sin butik.

Även om varje app i den har sin egen webbsida som kan hittas med hjälp av en sökmotor, erbjuder Microsoft inte en fullständig webbversion av . I appen kan du inte heller visa appar som inte är tillgängliga i din region. Detta väcker en intressant fråga: du kan inte lära dig de länder där en app är tillgänglig. Det kan hända att en app som du gillar finns i men den är inte tillgänglig för ditt land. Hur lär man sig de länder där någon app är tillgänglig?

Välkommen till tredje parts webbversion av Windows Store

Som jag sa i inledningen erbjuder Microsoft inte en webbversion av . Lyckligtvis finns det ett tredjepartsalternativ som heter MetroStore Scanner. Den här webbplatsen uppdateras dagligen och den ger fullständig information om alla appar som finns i , för alla länder och regioner.

Windows Store, MetroStore Scanner, appar, länder, information

Hitta Windows Store-appar med MetroStore Scanner

Längst upp till höger ser du en ruta som kan användas för sökning. För denna handledning, låt oss anta att du är intresserad av att lära dig om det finns några Hulu-appar i och de länder där de är tillgängliga.

Skriv namnet på appen du letar efter och klicka eller tryck på . I mitt fall skrev jag .

Windows Store, MetroStore Scanner, appar, länder, information

En komplett lista med sökresultat visas. För varje resultat ser du appens namn, dess betyg, kategori, pris och datumet när den senast uppdaterades.

Windows Store, MetroStore Scanner, appar, länder, information

Lär dig länderna där en Windows Store-app är tillgänglig

För att lära dig mer om varje app, klicka eller tryck på dess post. Ytterligare information visas högst upp på sidan med sökresultat.

Du kommer att se en kort beskrivning av appen, när den upptäcktes och senast uppdaterades, plattformarna den är tillgänglig för och… svaret på vår fråga – koderna för de länder där appen är tillgänglig. Dessa koder har detta format: ab-cd, där är språkkodens språk och är landskoden. Till exempel betyder en-gb medan ro-ro betyder .

Nedan kan du se en icke-officiell kopia av appen som inte ger mycket vad gäller verkligt, legitimt innehåll. Den här appen är dock tillgänglig i alla länder.

Windows Store, MetroStore Scanner, appar, länder, information

Om du klickar eller trycker på den officiella appen märker du snabbt att den endast är tillgänglig i sv-us, vilket betyder .

Windows Store, MetroStore Scanner, appar, länder, information

Om du vill komma åt den officiella sidan för en app, klicka eller tryck på uppe till höger.

Slutsats

Som du kan se i den här guiden är MetroStore Scanner en mycket användbar webbversion av . Med den kan du lära dig mycket om apparna som finns tillgängliga i . Jag hoppas att Microsoft kommer att överväga att tillhandahålla en fullständig webbaserad version av deras butik.