Ta enkelt bort skadlig programvara med det nya Emsisoft 9 Emergency Kit

För några timmar sedan säkerhetsföretaget Emsisoft har lanserade den nya versionen av Emsisoft Emergency Kit 9. För alla användare av detta desinfektionsverktyg är en av de mest slående aspekterna av den nya versionen versionshoppet, som går från 4 9 till att matcha linjen i Emsisoft Anti – Skadlig programvara (även i version 9) och bli en annan del av detta verktyg.

Den nya versionen av Emsisoft Emergency Kit når alla användare med en ny gränssnitt mycket enklare att använda, samt en mycket tydligare och mer specifik aktivitetslogg, snabbare systemskanning och upptäcktsförbättringar. En Pro-licens har också inkluderats för användare i kommersiella miljöer.

Det nya gränssnittet liknar det för Windows 8 och Windows 8.1 eftersom det visar en serie färgade rutor så att alla användare kan interagera med det enkelt och intuitivt.

Till skillnad från ett vanligt antivirusverktyg erbjuder Emsisoft Emergency Kit endast skanningar på begäran, dvs de måste köras manuellt av användaren och när applikationen är stängd finns det inga fler processer som körs. Detta desinfektionsverktyg låter dig arbeta från dess konventionella grafiska gränssnitt, ett MS-DOS-fönster och inkluderar även Emsisoft BlitzBlank ett verktyg för avancerade användare som låter dig ta bort skadlig programvara manuellt mer effektivt.

Detta verktyg är distribuerat på ett sätt bärbara vilket gör det idealiskt att vara en del av en verktygslåda som alltid kan placeras på en USB-enhet så att du kan lita på den när det behövs. Som vi sa är denna programvara helt gratis för privat bruk, och den senaste versionen kan laddas ner från dess huvudwebbplats .

Vad tycker du om den nya versionen av Emsisoft Emergency Kit?

Relaterade Artiklar

Back to top button