Ta aldrig slut på ström med EcoFlow DELTA 2-batteriet

Med DELTA 2, EcoFlow erbjuder dig en ultrakomplett enhet som kan ladda upp till 13 enheter samtidigt. En nödvändighet för alla dina utflykter att upptäcka snabbt!

ekoflöde

Vi är aldrig säkra från ett strömavbrott. Oavsett om det är en av våra mobila enheter som tar slut på batteri vid akut behov eller en hushållsapparat som inte kan fungera på grund av ett strömavbrott i grannskapet.

Den nuvarande situationen är dessutom mest oroande eftersom Europa går igenom en energikris av en omfattning som sällan sett i vår senaste historia. Svårigheter i elförsörjningen och nedläggningen av hälften av Frankrikes kärnkraftsflotta får den franska regeringen att nämna strömavbrott som kan inträffa i vinter.

För att övervinna dessa problem och låta dig gå tyst i flera dagar, men också för att undvika skärsår i dina enheter hemma, presenterar EcoFlow-varumärket DELTA 2, ett bärbart batteri av en ny typ eftersom till skillnad från många andra tillbehör kan ladda dina mobila enheter , den senare kan driva alla dina hem och mobila enheter.

Låt oss tillsammans upptäcka detta fantastiska batteri som kommer att förändra ditt dagliga liv.

Hitta DELTA 2 på Amazon för 1 199 €

EcoFlow DELTA 2: XXL för alla dina enheter och mer

Enorma kapacitet att anpassa sig till alla dina energibehov

EcoFlow DELTA 2 har en stor kapacitet som kommer i form av en låda som väger 12 kg. Enheten, kompakt, förblir ändå mycket transportabel i ett fordon och kan enkelt förvaras i ditt hem.

Batteriet har en kapacitet på 1024 Wh. Det senare kan också fördubblas eller till och med tredubblas tack vare märkets andra batterier, DELTA Extra Battery och DELTA Max Extra Battery, tillägg som ger den totala kapaciteten till 2048 Wh respektive 3040 Wh.

DELTA 2 har ett AC 1800W-uttag, som kontinuerligt kan driva dina olika enheter hemma. Oavsett om du behöver ström för att titta på TV, sätta på din tvättmaskin eller diskmaskin, eller till och med starta ditt morgonkaffe, anslut bara din enhet till batteriet för att få den elektricitet den behöver för att hålla dem igång.

ekoflöde

Ett EPS-läge, för Emergency Power Supply, kan aktiveras vid ett strömavbrott för att distribuera energi kontinuerligt i ditt hem genom att ansluta den till din elinstallation.

Som du säkert har läst eller sett de senaste dagarna är det inte längre omöjligt för regeringen att ransonera el om vintern är för hård. Den här lösningen att bryta strömmen några timmar varje dag verkade malplacerad för oss för några veckor sedan, den är nu verklighet. DELTA 2 kommer att tillåta dig att aldrig få slut på ström även i händelse av ett skär och att hålla dig varm, under ljuset från dina glödlampor och att använda dina elektriska apparater utan att stanna utan att drabbas av en enda sekund av energikrisen som hotar …

Hitta DELTA 2 på Amazon för 1 199 €

Med DELTA 2 kan du också ladda alla dina mobila enheter samtidigt. För att göra detta har batteriet två USB-A-portar, två snabbladdande USB-A-portar, två USB-C-portar för dina senaste enheter och till och med en port för din bil.

Förutom alla användningsområden i hemmet, som kommer att förhindra dig från att vara utan utrustning när strömmen går, kan du ta med alla dina favoritenheter på helger eller på semestern, även på de mest avlägsna platserna, samtidigt som du njuter av tillräckligt med energi för alla behov .

Om du vill åka på camping för att njuta av de sista dagarna av sommaren i det fria och långt från civilisationen, kan din semesterplats vara avskuren från lågsäsongsnätverket. Med DELTA 2 är det inga problem att koppla in din spis, ladda din smartphone eller förse dig med ett litet extra kylskåp kontinuerligt. Enheten har tillräckligt med portar och tillräckligt med ström för att driva hela din installation dag eller natt.

En mobilapplikation som erbjuds av märket låter dig övervaka laddningen av dina enheter och ger dig en fullständig översikt över ditt batteri, anslutet till både Wi-Fi och Bluetooth, med detaljerad statistik.

ekoflöde

En ultrasnabb laddning av ditt batteri på mindre än 80 minuter

EcoFlow DELTA 2-batteriet har en enorm kapacitet men till skillnad från vissa av sina konkurrenter, som ibland tar upp till 9 timmar att återhämta sig till full kapacitet, är uppladdningen inget problem.

Faktum är att den här nya modellen drar nytta av ett snabbladdningssystem som gör att du, när den väl är ansluten till sektorn, kan återställa 80 % av sin kapacitet på bara 50 minuter och 100 % på 80 minuter.

Om du måste gå snabbt och bara har några tiotals minuter på dig att göra dig redo, få inte panik, din EcoFlow DELTA 2 kan följa med dig med bara några ögonblick på ett eluttag.

EcoFlow är ett varumärke som bryr sig om miljön och säkerställer att dess produkter följer gällande standarder och kan dra nytta av en strömförsörjning gjord av ren energi.

Det är därför DELTA 2 kan kombineras med solpaneler, speciellt utvecklade av märket. Dessa tillbehör låter dig också ladda din DELTA 2 var du än är, med hjälp av solens energi för att ladda batteriet. Sätt det bara utanför och vänta några timmar för att hitta alla fördelar som ditt batteri ger.

Hur är det med belastningen kommer du att berätta för oss? EcoFlow erbjuder fyra modeller av solpaneler, med laddningseffekt från 110W till 400W, som kan ladda din DELTA 2 mellan 3 och 6 timmar endast för de mest avancerade panelerna som finns tillgängliga.

Hitta DELTA 2 på Amazon för 1 199 €

ekoflöde

DELTA 2: ett pålitligt bärbart batteri

Konsumenter idag vill ha produkter som håller. Det är bra för plånboken men också för planeten. Som vi sa till dig är ekologi kärnan i EcoFlows bekymmer och DELTA 2 har designats för att följa dig i flera år, med optimal prestanda under åren.

Medan de flesta batterier erbjuder 500 laddningscykler innan de märkbart förlorar kapacitet, erbjuder DELTA 2 3 000 laddningscykler. För att göra detta har EcoFlow utvecklat ett intelligent laddningssystem som bevarar batterierna inuti enheten, samtidigt som den garanterar snabb laddning av din enhet. Temperaturen analyseras i realtid och kontrolleras under laddningen för att bevara batteriet och de elektroniska komponenterna.

De integrerade batterierna är LFP Premium-komponenter, liknande de som Tesla använder i sina elfordon vars autonomi och hållbarhet är väl etablerad.

Varumärket är stolta över sina framsteg när det gäller batteritid och specificerar att dess DELTA 2-batteri kan följa med dig i ett helt decennium, utan att försämra kapaciteten eller laddningen av dina enheter.

Slutligen, EcoFlow följer dig under hela din enhets livslängd med en 5-års tillverkargaranti som erbjuds. Oavsett problemet, om du stöter på ett, finns varumärkets supportteam där för att informera dig och hjälpa dig.

För mer information kan du besöka EcoFlows webbplats.

Hitta DELTA 2 på Amazon för 1 199 €

Relaterade Artiklar

Back to top button