Systemversionens funktion är inkompatibel med Startup Repair [исправлено]

Om du nyligen har uppdaterat eller uppgraderat Windows då kanske du har stött på det här felmeddelandet “Versionen av operativsystemet system(System) är inkompatibelt med boot återställning(Startreparation). Dessa felmeddelanden visas när Windows försöker starta och fixa fel med Startreparation men kan inte lösa problemet/problemen. På det här sättet , Windows 10 går in i en återställningsloop och skriver allt till en fil SrtTrail.txt .

De flesta användare som påverkas av detta problem fastnar i en loop “Denna version av operativsystemet system(System) är inkompatibelt med Startup Repair” och de flesta av dem tror att den enda lösningen på detta problem är att installera om Windows 10 från början. Även om detta kommer att lösa problemet, kommer det att ta dig mycket tid och det verkar dumt för varför installera om Windows när du kan lösa problemet, genom att inaktivera förarens signaturtillämpning.(inaktiverar upprätthållande av förarens signatur.)

Orsaken till detta fel är troligen en osignerad drivrutinsuppdatering, en skadad eller inkompatibel drivrutin eller en rootkit-infektion. Så, utan att slösa tid, låt oss se hur det verkligen är. att korrigera(Fix) version operativ system,(Operativsystemversion) inkompatibel med boot återställning(Startup Repair) med hjälp av felsökningsguiden nedan.

Driftversion system(Systemversion) är inte kompatibel med Startup Repair [ИСПРАВЛЕНО]

Metod 1: Inaktivera drivrutinssignaturtillämpning(Metod 1: Inaktivera upprätthållande av förarens signatur)

Notera.(Obs!) Om du inte har en installationsskiva Windows 10 kan du prova följande: medan du startar upp datorn, tryck på knappen (Windows 10)Flytta och tryck sedan upprepade gånger på F8 samtidigt som du håller ned Flytta . Du kan behöva prova den här metoden flera gånger tills du ser ytterligare alternativ (Alternativ)återhämtning(Avancerad reparation) .

1. Sätt i installationsmediet Windows eller (Windows)Återställningsenhet/systemreparationsskiva Välj språk ( språkinställningar, ) och klicka på Nästa.

Välj språk när du installerar Windows 10 |  Operativsystemversionen är inte kompatibel med Startup Repair [ИСПРАВЛЕНО]

2. Klicka Återupprätta( Reparera) datorn är nere.

Fixa din dator

3. Välj nu “Felsökning(Felsökning)” och sedan “Extra alternativ”.(Avancerade alternativ.)

Klicka på

4. Välj “Startparametrar”.(Startinställningar.)

Startparametrar

5. Starta om datorn och tryck nummer 7(tryck på siffran 7) . (Om 7 inte fungerar, starta om processen och prova andra nummer)

välj 7 i startalternativ för att inaktivera nödvändig drivrutinssignering

Om du inte har installationsmedia och ett annat sätt att komma åt ytterligare(Avancerade) återställningsalternativ fungerar inte, du måste skapa en startbar USB -kör och använd den.

Metod 2: Försök med systemåterställning(Metod 2: Testa systemåterställning)

1. Sätt i installationsmediet Windows eller (Windows)Återställningsenhet/systemreparationsskiva Välj språkinställningar(språkinställningar) och klicka på Nästa.

2. Klicka Återupprätta( Reparera) datorn är nere.

Reparation av din dator |  Operativsystemversionen är inte kompatibel med Startup Repair [ИСПРАВЛЕНО]

3. Välj nu ” Felsökning(Felsökning) ” och sedan ” Extra alternativ”.(Avancerade alternativ.)

Klicka på

4. Klicka slutligen på ” Systemåterställning(Systemåterställning)” och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra återställningen.

Reparera din dator för att eliminera systemhotet.  Undantaget hanteras inte.

5. Starta om datorn och det här steget kanske fixat fel “Operativsystemversionen är inkompatibel med startreparationsfel”(Åtgärda att operativsystemversionen är inkompatibel med startreparationsfel) . Läs också Topp 10 sämsta operativsystem.. Läs också Topp 10 sämsta operativsystem..

Metod 3: Inaktivera säker start(Metod 3: Inaktivera säker start)

1. Starta om datorn och tryck på F2 eller DEL beroende på din dator för att öppna programmet nedladdningsinställningar(Startinställningar).

tryck på DEL- eller F2-tangenten för att gå in i BIOS-installationsprogrammet.

2. Hitta alternativet ” Säker start(Secure Boot)” och, om möjligt, ställ in den på ” Ingår(Aktiverad) ” . Det här alternativet finns vanligtvis antingen på ” Säkerhet(Säkerhet)”, eller på fliken ” Läser in(Starta)”, eller på fliken ” Autentisering(Autentisering)”.

Inaktivera Secure Boot och försök installera Windows Updates |  Operativsystemversionen är inte kompatibel med Startup Repair [ИСПРАВЛЕНО]

#VARNING: Efter avstängning säker stövel(Secure Boot) kan vara svårt att återaktivera säker start(Secure Boot) utan att återställa datorns fabrikstillstånd.

3. Starta om datorn och se om du kan åtgärda problemet.

Utvalda:(Rekommenderad:)

Det är allt, du är framgångsrik fixade felet “Versionen av operativsystemet är inkompatibel med återställningsfelet vid uppstart(Fixa att operativsystemversionen är inkompatibel med startreparationsfel)”, men om du fortfarande har några frågor angående det här inlägget, ställ dem gärna i kommentarsektionen.

Om du nyligen har uppgraderat eller uppdaterat din Windows, är chansen stor att du kanske har fått det här felmeddelandet “Operativsystemversionen är inkompatibel med Startup Repair.” Dessa felmeddelanden dyker upp när Windows försöker starta och åtgärda fel med Startup Repair, men det kan inte lösa problemet/problemen. Så Windows 10 går in i en reparationsloop och loggar allt i filen SrtTrail.txt.

Fix Operativsystemsversionen är inkompatibel med startreparation

De flesta användare som har drabbats av detta problem fastnar i “Denna operativsystemversion är inkompatibel med Startup Repair”-loopen och de flesta tror att den enda lösningen på detta problem är att installera om Windows 10 från början. Även om detta skulle lösa problemet, skulle det ta en hel del tid, och det verkar dumt eftersom varför installera om Windows när du kan åtgärda problemet genom att

Orsaken till detta fel är troligen en osignerad drivrutinsuppdatering, korrupt eller inkompatibel drivrutin eller rootkit-infektion. Så utan att slösa någon tid, låt oss se hur man faktiskt fixar att operativsystemversionen är inkompatibel med startreparation med hjälp av den nedan listade felsökningsguiden.

Operativsystemversionen är inkompatibel med startreparation [FIXED]

Metod 1: Inaktivera drivrutinssignaturtillämpning

Notera: Om du inte har en installationsskiva för Windows 10 kan du prova detta: När datorn startar trycker du på Shift-tangenten och trycker sedan upprepade gånger på F8 medan du fortfarande håller ned Shift-tangenten. Du kan behöva prova den här metoden några gånger tills du ser de avancerade reparationsalternativen.

1. Sätt i Windows installationsmedia eller Recovery Drive/System Repair Disc, välj din språkpreferens, och klicka på Nästa.

Välj ditt språk vid installation av Windows 10 |  Operativsystemversionen är inkompatibel med startreparation [FIXED]

2.Klicka Reparera din dator längst ner.

Reparera din dator

3. Välj nu Felsökning och då avancerade alternativ.

Klicka på Avancerade alternativ automatisk startreparation

4.Välj startinställningar.

Startinställningar

5. Starta om din dator och tryck på siffran 7. (Om 7 inte fungerar, starta om processen och prova olika nummer)

startinställningar välj 7 för att inaktivera drivrutinssignaturtillämpning

Om du inte har något installationsmedium och den andra metoden för att komma till Avancerade reparationsalternativ inte fungerar, måste du skapa en startbar USB och använda den.

Metod 2: Försök med systemåterställning

1. Sätt i Windows installationsmedia eller Recovery Drive/System Repair Disc och välj din lvinkelpreferenseroch klicka på Nästa

2.Klicka Reparera din dator längst ner.

Reparera din dator |  Operativsystemversionen är inkompatibel med startreparation [FIXED]

3. Välj nu Felsökning och sedan avancerade alternativ.

Klicka på Avancerade alternativ automatisk startreparation

4. Klicka slutligen på “Systemåterställning” och följ instruktionerna på skärmen för att slutföra återställningen.

Återställ din dator för att åtgärda systemhot Undantag ej hanterat fel

5. Starta om datorn, och det här steget kan ha. Läs också Topp 10 sämsta operativsystem.. Läs också Topp 10 sämsta operativsystem..

Metod 3: Inaktivera säker start

1. Starta om din dator och tryck på F2 eller DEL beroende på din dator för att öppna Boot Setup.

tryck på DEL eller F2 för att gå in i BIOS Setup

2. Leta reda på inställningen Säker start och om möjligt ställ in den på Aktiverad. Det här alternativet finns vanligtvis antingen på fliken Säkerhet, fliken Boot eller fliken Autentisering.

Inaktivera säker start och försök installera Windows-uppdateringar |  Operativsystemversionen är inkompatibel med startreparation [FIXED]

#VARNING: Efter att ha inaktiverat Secure Boot kan det vara svårt att återaktivera Secure Boot utan att återställa datorn till fabriksinställningarna.

3. Starta om datorn och se om du kan åtgärda problemet.

Rekommenderad:

Det är det du har lyckats med Fix Operativsystemsversionen är inkompatibel med startreparationsfel men om du fortfarande har några frågor angående detta inlägg, ställ dem gärna i kommentarsavsnittet.