Systemsettings.viewmodel.settingentry, inviceux.viewmodel.settingentry

Du kan stöta på ett fel SystemSettings.ViewModel.SettingEntry när du startar programmet inställningar(Inställningar) » till Windows 10 och med fel NetworkUX.ViewModel.SettingEntry(NetworkUX.ViewModel.SettingEntry) när den är ansluten till WiFi . De kan se ut som några av de svåraste felen, och det är inte så svårt att lösa dem. Du behöver bara följa de givna lösningarna och du kommer att kunna åtgärda dessa fel.

Innan du börjar bör du vara medveten om att fel vanligtvis uppstår i Insiderbyggen så om du använder Insiderbygge måste du uppgradera till en stabil version eller rapportera den till Insider Feedback Center(Insider Feedback Hub) och vänta sedan på att de släpps. nästa bitar. Om du upplever det här problemet på den stabila versionen kanske dessa förslag kan hjälpa.

SystemSettings.ViewModel.SettingEntry

Här är några av de saker du kan göra för att åtgärda felet SystemSettings.ViewModel.SettingEntry :

1]Uppdatera Windows 10

Microsoft fixade felet SystemSettings.ViewModel.SettingEntry (SystemSettings.ViewModel.SettingEntry)Windows 10 15019 Bygga . Så om du inte har uppdaterat ditt operativsystem på ett tag, försök att uppdatera Windows 10 för att åtgärda problemet.

För att göra detta, kör ” inställningar(Inställningar) » använder Win+I och tryck på ” Uppdatering och säkerhet > Sök efter uppdateringar .

Ladda nu ner och installera uppdateringen, förhoppningsvis ett fel SystemSettings.ViewModel.SettingEntry kan korrigeras.

2]Kontrollera systemfiler

Om uppdateringen inte löste problemet beror problemet på en skadad systemfil. Därför måste vi köra kommandot sfc /scannow för att lösa problemet.

För att göra detta, spring kommandorad(Kommandotolk) som administratör från menyn ” Start(Startmeny)”, ange följande kommando och tryck Stiga på .

sfc /scannow

Detta hjälper till att fixa alla systemfilfel.

(NetworkUX.ViewModel.SettingEntry)Fel NetworkUX.ViewModel.SettingEntry

Åtgärda felet SystemSettings.ViewModel.SettingEntry eller NetworkUX.ViewModel.SettingEntry

Du kan stöta på detta fel när du ansluter till WiFi . Här är några av lösningarna du kan göra för att åtgärda felet NetworkUX.ViewModel.SettingEntry .

1]Inaktivera skriptvärd på(Script Host) baserad Microsoft Windows(Inaktivera Microsoft Windows)

En av de föreslagna lösningarna för att åtgärda detta problem är att inaktivera noden scenarier (Script Host)Microsoft Windows .

Du kan använda vår FixWin för att åtgärda det här problemet. Det erbjuder en ettklicksfix under ” Ytterligare(Ytterligare) korrigeringar”. Det här inlägget visar dig hur du fixar andra Windows Script Host-fel i Windows 10.

Kontrollera nu om problemet kvarstår, förhoppningsvis kommer det att lösas. Om det inte fungerar kan du ångra ändringarna.

2]Installera om 802.11n nätverksdrivrutinen.

Orsaken till detta problem kan vara en skadad drivrutin, så för att åtgärda sådana fel måste vi installera om nätverk(Nätverk) 802.11n drivrutin.

  • För att göra detta, spring Enhetshanteraren(Enhetshanteraren)
  • Bygga ut nätverksadapter(Nätverksadapter)
  • Högerklicka Trådlöst LAN 802.11n(Trådlöst LAN 802.11n) (eller Bredband (Bredband 802.11n) nätverksadapter(Nätverksadapter) 802.11n)
  • Välj Radera(Avinstallera) .

Efter att ha avinstallerat drivrutinen måste vi installera om den.

För att göra detta, högerklicka nätverksadapter(Nätverksadapter) i Enhetshanteraren och välj “Sök efter hårdvaruändringar(Sök efter hårdvaruändringar) » .

Förhoppningsvis kommer dessa lösningar att åtgärda sådana fel.

Du kan stöta på SystemSettings.ViewModel.SettingEntry fel när du startar programmet Inställningar i Windows 10 och NetworkUX.ViewModel.SettingEntry medan du ansluter till WiFi. De kan se ut som några av de mest komplexa felen, att lösa dem är inte så komplicerat. Du behöver bara följa de givna lösningarna och du kommer att kunna åtgärda dessa fel.

Innan du börjar bör du veta att fel vanligtvis uppstår Insiderbyggen, och så om du är på en Insider Build måste du flytta till en stabil version, eller rapportera detta till Insider Feedback Hub och sedan vänta på att de släpper nästa bitar. Om du står inför det här problemet på en stabil version, kanske dessa förslag kan hjälpa.

SystemSettings.ViewModel.SettingEntry

Det här är några av de saker du kan göra för att fixa SystemSettings.ViewModel.SettingEntry-fel:

1]Uppdatera din Windows 10

Microsoft har fixat SystemSettings.ViewModel.SettingEntry-fel med Windows 10 15019 Build. Så om du inte har uppdaterat ditt operativsystem på ett tag, försök då att uppdatera din Windows 10 för att åtgärda problemet.

För att göra det, starta inställningar förbi Win+I och klicka Uppdatering och säkerhet > Sök efter uppdateringar.

Nu, ladda ner och installera uppdateringen, förhoppningsvis kan SystemSettings.ViewModel.SettingEntry-felet fixas.

2]Kontrollera systemfiler

Om uppdateringen inte löste problemet beror problemet på en skadad systemfil. Därför måste vi köra kommandot sfc /scannow för att åtgärda problemet.

För att göra det, starta Kommandotolken som administratör från Start-menyn, skriv följande kommando och tryck Stiga på.

sfc /scannow

Detta hjälper till att fixa alla systemfilfel.

NetworkUX.ViewModel.SettingEntry-fel

Åtgärda felet SystemSettings.ViewModel.SettingEntry eller NetworkUX.ViewModel.SettingEntry

Du kan stöta på det här felet när du ansluter till WiFi. Det här är några av lösningarna du kan göra för att fixa NetworkUX.ViewModel.SettingEntry-felet.

1]Inaktivera Microsoft Windows-baserad skriptvärd

En av de föreslagna lösningarna för att åtgärda det här problemet är att inaktivera Microsoft Windows-baserade skriptvärd.

Du kan använda vår FixWin för att åtgärda det här problemet. Den erbjuder en 1-klicksfix under avsnittet Ytterligare korrigeringar. Det här inlägget visar dig hur du fixar andra Windows Script Host-fel på Windows 10.

Kontrollera nu om problemet kvarstår, förhoppningsvis kommer det att elimineras. Om det inte hjälpte kan du ångra ändringarna.

2]Installera om 802.11n nätverksdrivrutin

En skadad drivrutin kan vara ansvarig för detta problem, därför måste vi installera om 802.11n nätverksdrivrutinen för att åtgärda sådana fel.

  • För att göra det, starta Enhetshanteraren
  • Bygga ut Nätverksadapter
  • Högerklicka Trådlöst LAN 802.11n (eller bredband 802.11n nätverksadapter)
  • Välj Avinstallera.

Efter att ha avinstallerat drivrutinen måste vi installera om den.

För att göra det, högerklicka på Nätverksadapter från Enhetshanteraren och välj Sök efter hårdvaruändringar.

Förhoppningsvis kommer dessa lösningar att åtgärda sådana fel.

Relaterade Artiklar

Back to top button