Synkroniseringsproblem med Google Fit och Strava har åtgärdats

Löpning

Efter ett tidigare avbrott i Google Fit var det Stravas tur att uppleva synkroniseringsproblem. Användare såg ett meddelande som visade att appen blockerades för att ha försökt extrahera personlig data från Google-konton. En bugg som nu har åtgärdats.

Synkronisering mellan de två apparna är möjlig igen, även om Strava fortsätter att arbeta med potentiella ytterligare buggar som påverkar vissa användare.

Läs också:
Googles Pixels kommer snart att bedöma din puls och din andningsfrekvens via sin kamera

Google Fit och Strava följare ler igen

Google Fit- och Strava-användare kan återigen synkronisera sin prestanda mellan olika appar. Den 2 juni 2021 inträffade ett fel och visade ett felmeddelande på Google Fit, som tillkännagav blockeringen av Strava-applikationen som om den senare försökte extrahera personlig information från ditt Google-konto.

Strava blockerad © © Google

Denna bugg skulle ha påverkat alla användare av tjänsterna, oavsett om det är med Android- eller iOS-enheter. Som en påminnelse hade Google Fit redan upplevt ett fel föregående vecka som hade krävt flera dagars arbete innan det löstes.

Strava kommunicerade snabbt: ” Vi är medvetna om ett problem som hindrar Strava-aktiviteter från att synkroniseras med Google Fit. Tyvärr vet vi inte när denna integration kommer att fixas. Det kommer alltså att ha tagit ytterligare två dagars arbete för synkronisering att bli möjlig och effektiv igen. Strava fortsätter att arbeta med andra buggar som hindrar vissa användares användning av dess app.

Källa: 9to5Google

Relaterade Artiklar

Back to top button