Syncwire iPhone laddare recension

Din iPhone har blivit lika mycket en del av ditt liv som en tandborste eller deodorant. Standard(Standard) dagliga tjänster beror på din mobila enhet. Många använder till och med sina telefoner för att betala för inköp i butiken. Allt detta betyder att du behöver ett sätt att hålla din enhet laddad, även när du är på språng.

Syncwire tillverkar en mängd olika laddare, inklusive en Lightning-kabel och en USB-C snabbladdare som ansluts till ett fordons extra eluttag (ofta kallad cigarettändaren). Företaget skickade oss en laddare och en blixtkabel för testning.

Snabbladdare(Snabbladdare) USB-C: Bekvämt men inte snabb(Snabb)

Tanken på snabbladdning i en bil är spännande, men tyvärr laddaren Syncwire levde inte upp till förväntningarna. Trots bekvämligheten och möjligheten att ladda två enheter samtidigt (en genom porten USB och en genom USB-C-port(USB-C) ), den ger inte “snabbladdningshastigheter”.

I våra tester körde laddaren med en hastighet av cirka 1 % batteri per minuts laddning. Efter 25 minuters laddning var telefonen bara 29 % laddad. Enligt Apple (enligt Apple) återställer snabbladdning 50 % av batterikraften på bara en halvtimmes laddning.

Syncwire laddare

Syncwire-specifikationer(Syncwire Tech Specs)

Laddare Syncwire är utrustad med många(Syncwire) funktioner. Den stöder PD- och QC-snabbladdningsprotokoll och kan samtidigt driva två enheter upp till 2,4 ampere per port. Laddaren kan dra upp till 24W och ladda upp till 80 % på 35 minuter enligt dess specifikationer, men våra tester backade inte upp det påståendet.

Laddaren har ett inbyggt chip som skyddar mot spänningsfluktuationer som över- och underspänning, kortslutning, överhettning med mera. Detta är särskilt användbart i en bil eller lastbil där batteriet kanske inte ger konsekvent kraft.

Enligt Syncwire laddaren är kompatibel med ett brett utbud av produkter, upp till iPhone 11 och Samsung Galaxy S20 .

Synkroniserat utseende(Syncwire-utseende)

Någon håller en Syncwire mellan sina fingrar

Syncwire snabbladdare är liten och kompakt. Den sticker inte ut långt från hjälpströmporten och dess enkla svarta design drar inte till sig mycket uppmärksamhet. Det finns en enda statusindikator ovanför QC-porten, men inget annat.

Trots den enkla designen, Syncwire Bra för att vara lätt. Till skillnad från många laddare som känns tunna och ömtåliga, ger den här laddarens vikt användaren en känsla av kvalitet. Det skramlade aldrig i hamn och laddningskablarna kopplades aldrig bort under användning.

Syncwire lightning-kabel

Den andra halvan av paketet levereras Syncwire , var en nylonflätad blixtkabel. Denna kabel är imponerande; Den har inte bara en premiumkänsla, utan den sex fot långa ger den gott om räckvidd.

Syncwire Lightning Laddare

Specifikationer för Syncwire-kabel

Syncwire Lightning Charger (Syncwire Lightning Charger) Certifierad Äpple , vilket gör att den inte medför de risker som är förknippade med många billigare Lightning-kablar (billigare lightning-kablar) . Den överför enkelt både kraft och data. (överför både ström och data) Har aldrig kopplats bort under testning.

Den innehåller det senaste laddningschippet Apple C89, som hävdas (Apple C89)Syncwire , laddar enheter 20 % snabbare än en vanlig Lightning-kabel. Det mest imponerande med kabeln är dock dess konstruktion.

Det rapporteras att aramidfiberkärnan kan böjas 12 000 gånger utan att gå sönder. Detta ger den enorm styrka, vilket gör den idealisk för användning på vägen. Även om vi inte har böjt den 12 000 gånger så känns Lightning-kabeln stel i handen.

Apple C89 MFI-certifieringsfunktioner

Syncwire-kabelns utseende

Lightning-kabeln är flätad och ljus i färgen. Även om det är osannolikt att det får många poäng för stil, ser det bättre ut än den vanliga Lightning-kabeln som följer med de flesta enheter. Äpple . Dess utseende är funktionellt och användbart, med ett flätat utseende.

Är det värt det prova Syncwire laddare(Syncwire-laddare värt att prova) ?

Både billaddaren och Lightning-kabeln gjorde avtryck vid testning, även om billaddaren inte levde upp till förväntningarna på snabbladdning. Den sammanlagda kostnaden för de två enheterna är bara $33, vilket är betydligt billigare än motsvarande längd på Lightning-kabel från andra återförsäljare.

Enheterna fungerar bra och gör vad de behöver till ett budgetpris. Om du letar efter en extra Lightning-kabel är alternativet Syncwire definitivt värt din tid. Du kan köpa kabel och billaddare på Amazon .

Din iPhone har blivit en lika stor del av ditt liv som din tandborste eller deodorant. Vanliga, dagliga tjänster är beroende av att din mobila enhet fungerar. Många använder till och med sina telefoner för att betala för saker i butiken. Allt detta betyder att du behöver ett sätt att hålla din enhet laddad, även när du är på språng.

Syncwire producerar en mängd olika laddningsenheter, inklusive en blixtkabel och en USB-C snabbladdare som ansluts till ett fordons extra eluttag (ofta kallad cigarettändaren). Företaget skickade oss en laddare och en blixtkabel för att testa.

USB-C snabbladdare: Bekvämt, men inte snabbt

Idén med snabbladdning i ett fordon är spännande, men tyvärr levde inte Syncwire-laddaren upp till förväntningarna. Även om det är bekvämt och kan ladda två enheter samtidigt (en via USB-porten och en via USB-C-porten), uppnådde den inte “snabbladdningshastigheter”.

I våra tester fungerade laddaren i en hastighet av ungefär 1 % av batteriet per minuts laddning. Under 25 minuters laddning laddade den bara telefonen 29 %. Enligt Apple återställer snabbladdning 50 % av batterikraften på bara en halvtimmes laddning.

Syncwire laddare

Syncwire tekniska specifikationer

Syncwire-laddaren är fullspäckad med funktioner. Den stöder både PD och QC snabbladdningsprotokoll och kan driva två enheter samtidigt med upp till 2,4 ampere per port. Laddaren kan dra upp till 24W och ladda upp till 80 % på 35 minuter, enligt dess specifikationer – men våra tester backade inte detta påstående.

Laddaren har ett inbyggt chip som skyddar mot variationer i spänningar som över- och underspänning, kortslutningar, överhettning med mera. Detta är särskilt användbart i en bil eller lastbil där batteriet kanske inte ger konsekventa mängder ström.

Enligt Syncwire är laddaren kompatibel med ett brett utbud av produkter upp till iPhone 11 och Samsung Galaxy S20.

Syncwires utseende

Någon håller en Syncwire mellan fingrarna

Syncwire snabbladdare är liten och kompakt. Den sticker inte ut långt från hjälpströmporten, och dess enkla svarta design drar inte mycket uppmärksamhet. Det finns en enda statuslampa ovanför QC-porten, men inget annat.

Trots sin enkla design känns Syncwire bra genom att den har lite tyngd. Till skillnad från många laddare som känns tunna och ömtåliga, ger den här laddarens tyngd användaren en känsla av kvalitet. Det skramlade aldrig i porten och laddkablar lossnade aldrig under användning.

Syncwire Lightning-kabel

Den andra halvan av paketet som Syncwire levererade var en nylonflätad blixtkabel. Denna kabel är ganska imponerande; inte bara har den en premiumkänsla, utan den sex fot långa ger den gott om räckvidd.

Syncwire Lightning Laddare

Tekniska specifikationer för Syncwire-kabel

Syncwire Lightning Charger är certifierad av Apple, vilket innebär att den inte innehåller de inneboende riskerna som finns i många billigare lightning-kablar. Den överför både kraft och data med lätthet. Vid något tillfälle kopplades den från under testningen.

Den innehåller det senaste Apple C89-laddningschippet, som Syncwire hävdar laddar enheter upp till 20 % snabbare än standardkabeln. Där kabeln är mest imponerande är dock dess konstruktion.

Designad med en aramidfiberkärna, kan den enligt uppgift böjas 12 000 gånger utan att gå sönder. Detta ger den en enorm mängd styrka som gör den perfekt för användning på språng. Även om vi inte böjde den 12 000 gånger, känns blixtkabeln tuff i handen.

Apple C89 MFI-certifieringsspecifikationer

Syncwire-kabelns utseende

Blixtkabeln är flätad och ljusfärgad. Även om det sannolikt inte kommer att vinna många poäng för flärd, ser det bättre ut än den vanliga lightning-kabeln som medföljer de flesta Apple-enheter. Dess utseende är funktionellt och användbart, med en flätad exteriör.

Är Syncwire-laddaren värd att testa?

Både billaddaren och blixtkabeln imponerade under testningen, även om billaddaren inte levde upp till sina snabbladdningsförväntningar. De två enheterna sammanlagt har ett pris på bara $33, vilket är betydligt billigare än en motsvarande längd på lightning-kabel från andra återförsäljare.

Enheterna fungerar bra och gör vad de behöver göra till ett budgetpris. Om du letar efter en extra lightning-kabel är Syncwires alternativ definitivt värt din tid. Du kan köpa både kabeln och billaddaren från Amazon.