Switch OLED med Mario Kart 8 och en kampanjväska för de franska dagarna

Det är en bra gyllene plan som erbjuds idag på Amazon: Nintendos helt nya OLED-switch tillsammans med Mario Kart 8 Deluxe och en bärväska kostar bara 327,48 €, knappt bara priset för konsolen.

växla

Switch OLED i två ord:

  • En ljusare skärm i handhållet läge
  • Mario Kart 8 Deluxe-spelet kommer med
  • En väska att bära den i nomadläge

Se erbjudandet på Switch OLED + Mario Kart 8 + väska för 327,48 €

Tre Nintendo-produkter i ett paket till priset av en

Detta är ett av de bästa erbjudandena som finns på Amazon under dessa franska dagar. Om du inte har Nintendo Switch eller vill byta modell till den senaste OLED-versionen med dess fördelar, fångade ett paket vår uppmärksamhet på handelssidan.

För 327,48 € hittar du därför den vita OLED-konsolen, den nya färgen, med Mario Kart 8 Deluxe-spelet samt en officiell bärväska för att ta med dig skärmen och glädjen överallt.

Nintendo Switch OLED: i toppform

Nintendo Switch OLED är den mest avancerade versionen av denna konsol på marknaden. Den har en OLED-skärm med skarpare kontraster och djupare svärta. Men också en Ethernet-port för en stabilare anslutning, en bättre bas för att spela i nomadiskt läge samt större autonomi och ett mer generöst basminne.

Med den hittar du den utmärkta och nödvändiga Mario Kart 8 Deluxe för vilda lopp. Många kretsar väntar på dig, att gå ensam eller i multilokal eller online. Dessutom har nya kretsar nyligen annonserats för att multiplicera det roliga och livslängden med tio.

Slutligen innehåller detta paket även en bärväska för att ta med dig konsolen utan dess laddningsdocka som också fungerar som en länk till en TV. Men att åka kollektivt eller med bil, det är perfekt!

Se erbjudandet på Switch OLED + Mario Kart 8 + väska för 327,48 €

Vilken modell av Switch att välja?

Hittar du inte alla switchar på marknaden? Se vår artikel som ägnas åt detta ämne på Clubic för att förstå vad som är skillnaderna mellan de växlar som marknadsförs. Så du kan välja ditt och njuta av det till fullo.

Vårt urval av de bästa French Days-erbjudandena

Som varje år sätter Clubic upp en speciell enhet i samband med de franska dagarna för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

FrenchDays_banner
  • Franska dagar: Amazon säljer av priserna på dessa tre robotdammsugare
  • French Days Darty: 10 högteknologiska erbjudanden att ta emot före midnatt!
  • Cdiscount: 5 galna kampanjer under de franska dagarna
  • 5 galna erbjudanden på smartphones för French Days Rakuten

Se alla French Days-erbjudanden

Relaterade Artiklar

Back to top button