Switch OLED: Amazon sänker priset på Nintendo-konsolen igen

Vi presenterar den inte längre och ändå tar vi chansen så fort den kommer tillbaka i lager: Nintendos OLED Switch med sin överlägsna kvalitetsskärm, dess Ethernet-uttag och dess bästa stöd för att sätta den på är till ett reducerat pris hos Amazon. Du kan verkligen beställa den för endast 310,50 €!

Nintendo Switch OLED © © Nintendo

Switch OLED i två ord:

  • 64 GB minne kan utökas med microSD-kort
  • 7″ OLED-skärm
  • Batteri med hög kapacitet

Se erbjudandet på Nintendo Switch OLED för 310,50 € på Amazon

Den senaste versionen av Nintendos konsol

Switch OLED är den senaste versionen av Nintendos hybridkonsol. Den drar därför nytta av alla möjliga förbättringar, nämligen skärmen, foten för att hålla den upprätt, autonomin, ljudet, minnet och som en bonus en exklusiv helvit färg. Och allt det för 310,50 € just nu hos Amazon.

Det är nu eller aldrig att få den här familjekonsolen med ett stort leksaksbibliotek inklusive originaltitlar från Nintendo, som Super Mario Odyssey, Mario Kart 8 Deluxe, The Legend of Zelda Breath of the Wild, Splatoon 2, Kirby and the Forgotten World, etc. Men även portar av andra konsoler och titlar av tidigare generationer.

En konsol tillgänglig för alla

Nintendo Switch OLED är en riktig familjeprodukt. Den kan spelas upp på TV:n, i nomadiskt läge med glädjens fördelar kopplade till skärmen eller till och med lossas med skärmen placerad på ett bord. Det är möjligt att koppla ihop flera kontroller för att spela tillsammans eller för att ha kul solo i otroliga virtuella äventyr.

Konsolen erbjuder 64 GB minne för ditt onlineinnehåll och du kan lägga in ett microSD-kort för att utöka det. Det finns till och med några med märkets bild för att kunna anslutas till minneskortet.

Konsolen erbjuder ett betald prenumerationssystem för att dra nytta av onlinefunktionerna i vissa spel. Men detta är inte den enda fördelen som du har rätt till genom att prenumerera på den. Med Nintendo Switch Online kommer du faktiskt att kunna spela emulerade versioner av spel från NES och Super NES. Det finns till och med en överlägsen formel som ger tillgång till Nintendo 64 och DLC för Switch-spel, som till exempel Animal Crossing.

Se erbjudandet på Nintendo Switch OLED för 310,50 € på Amazon

Hitta Nintendo Switch som är gjord för dig

Mellan Nintendo Switch V2, OLED eller Lite svänger ditt hjärta? Eller kanske du inte känner till skillnaderna mellan dessa tre modeller? För att hjälpa dig att se tydligare har Clubic förberett en artikel dedikerad till dessa tre versioner av samma konsol. Så du kan orientera dig mot den modell du väljer med full kunskap om fakta.

Relaterade Artiklar

Back to top button