Svär du för mycket när du kör? Waze vill koppla av dig

Waze

Eftersom bilkörning har blivit en stor källa till stress, Waze
försöker slappna av bilister med en ny funktion.

Med Headspace lovar plattformen att “zenifiera” våra resor.

Waze i Headspace-läge

Headspace, ett nytt tema tillgängligt på Waze, har anpassade navigeringskontroller designade av Waze-läraren och meditationsregissören Eve Lewis Prieto. Det nya temat låter dig välja mellan fyra atmosfärer: Medveten (medveten)Ljus (lekfull)hoppfull (optimistisk)Lycklig (glad), och öppna (öppensinnad).

För att tendera mot en mer zen sinnestillstånd bakom ratten är det också möjligt att byta ut bilen på skärmen mot en luftballong, för att komma åt Spotify och annat innehåll specifikt för Headspace, tillgängligt från ljudspelaren.

Denna nya upplevelse zenifierande » Headspace för Waze rullas för närvarande ut, inklusive på den franska versionen av tjänsten. Om du är den spända körningen vet du vad du måste göra.

Coyote vs Waze: har vi jämfört applikationer för körhjälp, premien i nedgång?

Långa resor för att nå (i synnerhet) våra semesterorter är alltid en möjlighet att intressera sig för ansökningar om körassistans. Om Waze nu är känt och adopterat av ett mycket stort samhälle, fortsätter Coyote-tjänsten också på sin glada väg. Vi utnyttjade vår semester i Portugal för att jämföra dessa två tjänster över några tusen kilometer.
Läs mer

Källa: PhoneArena

Relaterade Artiklar

Back to top button