Surface Laptop Studio: Microsoft beslutar om ett pris och ett releasedatum i Frankrike

Surface Laptop Studio-1 © Microsoft

Surface Laptop Studio, som tillkännagavs med anledning av Surface Event, i slutet av september förra året, drar nytta av ett franskt releasedatum och ett pris på våra breddgrader. Det är även möjligt att förbeställa maskinen nu.

Surface Laptop Studio, designad främst för kreativa användare, men också för att ladda ner Surface Book 3, som inte är tillräckligt kraftfull för vissa användningssammanhang, tillkännagavs i slutet av september under Surface Event 2021. Enhetserbjudandena har nu specifika lanseringsprocedurer i Frankrike.

Från 1 699 euro, utan dedikerad GPU

Microsoft har verkligen uppdaterat den officiella sidan för sin produkt, på Microsoft Store, för att berätta att dess Surface Laptop Studio kommer att anlända till Frankrike från och med den 22 februari, till ett startpris satt till 1 699 euro.

För detta pris får vi dock inte tag i den mest lockande modellen. Du måste vara nöjd med en version utrustad med en Core i5-11300H (35 W), 16 GB RAM (LPDDR4X) och 256 GB M.2 SSD… utan en dedikerad GPU. För att få en RTX 3050 Ti krävs det minst 2 199 euro. NVIDIA-chippet kopplas sedan till en Intel Core i7-11370H (35 W)-processor, som själv stöds av 16 GB RAM och 512 GB SSD.

Den mest avancerade versionen av Surface Laptop Studio går upp till 3 199 euro för en konfiguration denna gång som består av en Core i7, en RTX 3050 Ti, 32 GB RAM och 2 TB SSD.

Surface Laptop Studio-5 © Microsoft

Surface Laptop Studio-3 © Microsoft
Surface Laptop Studio-2 © Microsoft
Surface Laptop Studio-4 © Microsoft

Lansering den 22 februari i Frankrike

Observera att enheten för närvarande ignorerar de nya Intel Alder Lake-processorerna, tillkännagivna på CES 2022. Du kommer förmodligen att behöva vänta på en andra version av Surface Laptop Studio för att dra nytta av den.

Under tiden kan enheten räkna (oavsett vald konfiguration) på en 14,4-tums PixelSense LCD-panel (2 400 x 1 600 pixlar) som kan gå upp till 120 Hz. Det finns också ett 58 Wh batteri. , Wi-Fi 6 anslutning och anslutning baserad på två USB-C Thunderbolt 4-portar, en Surface Connect-port (för laddning) och ett 3,5 mm hörlursuttag.

Om samma ämne:
En bärbar dator utan kablar eller kontakter är Craob X

Källa: Microsoft Store Frankrike

Relaterade Artiklar

Back to top button