Superman & Lois: Salto går till amerikansk tid och kommer att erbjuda säsong 2

Stålmannen och Lois © The CW

Goda nyheter för älskare av Stålmannen och Lois
och prenumeranter på kullerbytta
: Säsong 2 av CW-serien kommer den 19 januari i USA + 24.

Det måste sägas att den första säsongen var en stor överraskning.

Salto ställer in The CW för Stålmannen och Lois

Nyligen tillagd till vårt urval av de bästa serierna att se på Salto, Stålmannen och Lois lämnade uppenbarligen för att stanna på perrongen ett tag. Faktum är att DC-serien signerad The CW kommer att erbjuda sin säsong 2 där från och med nästa januari 19 med två första avsnitt, sedan kommer uppföljaren med en hastighet av ett avsnitt per vecka. Således kommer den franska tjänsten att erbjuda de 15 avsnitten 24 timmar efter deras ursprungliga sändning.

För ordens skull, denna Arrowverse-serie (universum lanserades med Pil sedan förstorad med Blixten eller Super tjej) bryter sig ifrån det, för att erbjuda ett verk som inte kräver att man har sett de andra föreställningarna. Clark Kent och hans lilla familj har återvänt för att bo i Smallville för att undkomma Metropolis oro, men naturligtvis kommer problem att hitta dem oavsett.

För mer detaljer och förklaringar om egenskaperna hos den här serien, vår recension är till för det!

Recension av Superman & Lois: Skulle CW hålla sin bästa DC-serie?

Om någon hade berättat för mig för några månader sedan att jag skulle skriva en krönika om Superman & Lois, skulle jag inte ha trott det. Och ändå, för varje avsnitt som förde mig närmare slutet av sin första säsong, fortsatte min iver att berätta om det att öka. Det är inte bara en av de bästa DC-serierna där ute, utan också en av mina största överraskningar 2021.
Läs mer

Källa: pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button