Super73 tillkännager en mycket trevlig motorcykel… och elcyklar för barn (ni läste rätt)

Super73 C1X

Det amerikanska märket Super73 har presenterat sin 2022-linje av elcyklar och passade på att tillkännage några överraskningar: produktionen nästa år av en mindre och lättare elektrisk motorcykel, och släppet av en elektrisk “cykel” för barn.

Efter att ha samlat in 20 miljoner dollar 2021, börjar Super73 att börja med och konsolidera sin redan välfyllda katalog för det kommande året.

Res lättare i staden

Bland alla dess tillkännagivanden av nya elektriska produkter kommer vi särskilt att minnas från Super73 introduktionen av C1X-modellen som kommer att sparka in elmotorcyklarnas myrstack. Även om det fortfarande bara är ett koncept, vars produktion är planerad till slutet av 2023, utmanar C1X redan med sitt atypiska utseende och dimensioner.

C1X är tänkt som ett alternativ till stora motorcyklar (elektriska eller inte) för förenklad stadsbruk, genom att ge den mindre dimensioner och begränsad kapacitet. Motorcykeln bär med sig 15-tumshjul, en hjulbas (utrymmet mellan hjulens axlar) på 51 tum, eller 1,29 meter och en omplacerad motor, vilket gör den mer lätthanterlig och lätt för att underlätta resor runt staden.

Det finns inte mycket konkret information om maskinen ännu, men märket lovar snabbladdning som når 80% laddning på en timme och Gränsen berättar att den kommer att ha en räckvidd på cirka 160 km i stan för en maxhastighet på 120 km/h. Tyvärr för oss kommer denna C1X-motorcykel endast att finnas tillgänglig i USA när den släpps, trots sin närvaro på Super73:s europeiska hemsida.

En cykel för coola barn

Super73 har därför tillkännagett resten av modellerna för sin 2022-linje, och introducerat nya poster för R- och Z-serien, tillverkarens elcykelmopeder. Men återigen, det som fångar ögat är tillkännagivandet av elcyklar för barn: Ungdomsserien.

Kan vi verkligen kalla dessa modeller för cyklar? Med plattformar istället för pedaler och en gaspedalen placerad på styret skulle vi snarare kunna betrakta Ungdomsserien som förrtidens mopeder som aktualiserades. Inga pedaler innebär mindre direkt kontroll av barn, varför Super73 har designat sina modeller för att göra dem så säkra som möjligt.

Greppet som gaspedalen sitter på är rött för att det ska kunna identifieras tydligt och maskinen har beteendesätt som kan justeras direkt av föräldrarna, med i synnerhet ett demoläge som gör det möjligt att minska kapaciteten på “cykeln” barnets inlärningstid.

Om samma ämne:
Det är en cykel! Det är en båt! Det är en husbil! Nej, det är Z-Triton 2.0, och du är inte redo

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button