Super73 lanserar en 2000 W elektrisk “cykel” för terrängkörning; dess pris kommer att överraska dig (men inte på ett bra sätt)

Super 73 elcykel © © Super 73

Detta är en elcykel som mycket väl skulle kunna efterliknas av motocrossentusiaster, eftersom utseendet på detta fordon designat i samarbete med Roland Sands Design avviker ganska mycket från det klassiska utseendet på en elektrisk mountainbike.

Ändå kommer det att vara nödvändigt att vilja stoppa handen i fickan för att skaffa den; enligt Electrek, denna cykel bör erbjudas till försäljning för den nätta summan av 4 500 dollar. Förbokningar är öppna idag, för amatörer, på Super73s webbplats.

En topphastighet på 45 km/h

Super73 har hittat receptet på en elcykel som kommer att påminna dig om din ungdoms motocross, utan att knäcka öronen på dina grannar… Den kaliforniska firman brukade tillverka många elcyklar i serier och vågade samarbeta mer eller mindre väntat, den här gången är det tillbaka med Roland Sands Design. Den senare, grundad av den tidigare amerikanska piloten Roland Sands, är specialiserad på delar och andra produkter för att skräddarsy dina motorcyklar, främst Harley-Davidson och BMW.

Som ett resultat har sambandet mellan de två strukturerna gett upphov till en elcykel som ser mycket mer ut som… en motorcykel. Kallas RSD x SUPER73-RX Malibu, produkterna som härrör från detta samarbete innehåller justerbara dubbla fjädringar, en gaffel från de traditionella Super73 RX-modellerna och en Fox Racing Float 3 Evil bakre stötdämpare, idealisk för backning.

Den här elcykeln är utrustad med ett 900 W-batteri som flyttats till framsidan av ramen för att erbjuda mer komfort och bättre hantering i svängar, enligt märket, vilket också har gjort det möjligt att öka längden på sadeln. På prestandasidan låter 2000 W-motorn, även den lånad från original-RX, dig nå 45 km/h i bästa fall.

Förbeställningar öppnar från 25 oktober

Flera lägen kommer att erbjudas för att begränsa hastigheten efter det sammanhang i vilket föraren rör sig. Läget “Klass 1” begränsar alltså hastigheten till 32 km/h och 750 W kontinuerlig effekt, medan läget “Klass 3″ är det som låter dig nå en maxhastighet via pedalassistanshjälpen, runt 45 km/ h. Många gyllene delar, som kedjan eller styrets låsringar, ger den dess unika utseende, medan en fyrkolvs Magura bromsok och två GRZLY-däck på 20×4″ (fram) och 20×5” (bak) ) lever upp till sitt namn och ge cykeln ett ännu mer massivt utseende.

För att erbjuda dig den här produkten halvvägs mellan elcykel och motocross, i ett “Racing”-utseende som är perfekt för att ta dig själv för en pilot för en dag, måste du fortfarande betala 4 500 dollar, eller cirka 3 850 euro. . Och av goda skäl är serien bara begränsad till 1 000 exemplar. Observera att du nu kan förbeställa denna modell, eftersom denna möjlighet är tillgänglig från och med måndagen den 25 oktober 2021.

Om samma ämne:
Konverteringsbonus: stödet sträcker sig nu till köp av en elcykel

Källa: Electrek

Relaterade Artiklar

Back to top button