Styr din energiförbrukning tack vare Ma conso+ och dra nytta av 6 månader som erbjuds av ENGIE

I ett sammanhang där energipriserna skjuter i höjden är att hålla kontroll över din elförbrukning ett utmärkt sätt att göra värdefulla besparingar! Med ENGIE:s Ma conso+-applikation, tillgänglig på Android- och iOS-smarttelefoner, blir allt enklare, och du får som en bonus från dina första 6 månader som erbjuds på denna tjänst, med ett icke-bindande erbjudande !

energiförbrukning

Varför välja My conso+:

  • Hantera din elförbrukning i realtid
  • Intuitiv servering
  • Erbjudande utan förpliktelse

Se My conso+-erbjudandet 6 månaders prenumeration som erbjuds hos ENGIE

Med en 6-månaders gratis provperiod gör ENGIE ditt liv enklare

Att hantera din energibudget väl sparar så mycket pengar för andra situationer, och det är verkligen välkommet! Med Ma conso+ erbjuder ENGIE dig en tjänst som är lika effektiv som enkel att använda för att underlätta din dagliga elhantering.

Och för att hjälpa dig ännu mer erbjuder ENGIE dig 6 månaders gratis prenumeration för sin Ma conso+-tjänst. Du sparar 12 € jämfört med det vanliga priset och du drar nytta av ett icke-bindande erbjudande som kan avbrytas när som helst och utan dolda kostnader. Observera att för att ta del av detta erbjudande, prenumerera mellan 28 mars och 8 april 2022 !

Utöver dessa första 6 månader kan du behålla Ma conso+-tjänsten för endast 2 € per månad! Ett perfekt lågt pris för att göra din vardag enklare.

Hantera din förbrukning direkt från din smartphone

För att dra nytta av Ma conso+ är det enkelt: du måste vara ENGIE-kund med ett el- eller dubbelerbjudande, ha en Linky-mätare vars lock inte är förseglat och ett Wi-Fi-nätverk.

Sedan är det dags för en mer exakt rapport tack vare ENGIE-satsen, som kopplas direkt till din Linky-mätare, som nu låter dig veta vilken energi din dator förbrukar, eller under vilka timmar du förbrukar mest el, till exempel . Installera din app på din Android- och/eller iOS-smartphone och ta kontroll över My conso+ väldigt enkelt.

Testa sedan förbrukningen av var och en av din utrustning om du vill, och det, i realtid, men också förutse de kommande månaderna! Du kan enkelt se vilka rutiner du ska använda dagligen för att spara pengar, samtidigt som du konsulterar din konsumtionshistorik och dina prognoser för att få en perfekt överblick. Att rikta in sig på de mest energikrävande enheterna med precision blir verkligen enklare, och självklart, om du någon gång har några frågor om hur Ma conso+ fungerar och dess olika funktioner, tveka inte att kontakta ENGIE kundtjänst.

Se My conso+-erbjudandet 6 månaders prenumeration som erbjuds hos ENGIE

Relaterade Artiklar

Back to top button