Styr de små genom att aktivera Netflix föräldrakontroll

Och det är det för många den här typen av tjänster video- blir en utmärkt alternativ till tv som vi har sett hela våra liv, eftersom dessa streamingplattformar har vissa fördelar jämfört med konventionell tv. Webbplatser som netflix tillåter oss att välja och visa ett brett utbud av innehåll av alla slag, från vilken plats, enhet och tid som helst, därav dess enorma acceptans över hela världen.

Å andra sidan, en av de största fördelarna av användare vanliga Netflix är bara för lite mer pengar Månadsabonnemang kan de dela med sig av sina konton eftersom stöd för upp till fyra skärmar kan kontrakteras samtidigt, så att dela utgifterna skadar aldrig.

Men en av de största fördelarna med dessa typer av plattformar, deras stora variation av innehåll, kan i vissa fall också bli en nackdel, eftersom om vi delar med den minsta i huset t ex finns det säkert filmer och serier som vi inte vill att de ska ha tillgång till.

Aktivera föräldrakontroll för Netflix videoplattform

Även om Netflix inte erbjuder explicit innehåll för vuxna det ger filmer som är inte lämpliga för minderåriga, så vi kanske vill skydda åtkomsten på något sätt.

Därför är det värt att veta att Netflix har sin egen föräldrakontroll skyddas av Lösenord som är inaktiverat som standard, låt oss se hur vi kan implementera det. För att börja öppnar vi applikationen Windows 10 och gå till konfigurationssektionen för detta som finns i det övre högra hörnet, där vi klickar på ” Kontouppgifter “. Vid den här tiden vår webbläsare öppen för så att vi kan komma åt data som motsvarar vårt personliga konto på plattformen video- .

Tja, när vi väl kommer dit, i avsnittet med titeln ” inställningar “, vi hittar alternativet” Föräldrakontroll vilket är just det som intresserar oss i det här fallet. Det är här vi etablerar personligt lösenord som vi måste gå in för att komma åt innehåll som inte är tillåtet för minderåriga en kontroll som vi också kan avaktivera när vi vill från samma sektion, men för detta kommer det också att vara nödvändigt att skriva in åtkomstlösenord vilket är uppenbart.

Relaterade Artiklar

Back to top button