Streaming: Molotov-plattformen kommer till PlayStation

Molotov Playstation © © Molotov

Goda nyheter för PS4-ägare och PS5 : en ny videoströmningsplattform kommer till dina konsoler!

Molotov-plattformen, som lanserades för allra första gången för 6 år sedan, har gradvis utökats till en mängd olika medier: PC, Mac, iPhone, iPad, etc. Nu är det PlayStations tur att vara värd för tjänsten!

Molotov landar på PlayStation

Nuförtiden är spelkonsoler inte längre exklusivt reserverade för “spel”-bruk, som en gång var fallet. Sedan några år tillbaka har spelplattformar också blivit multimediaenheter som erbjuder möjligheten att konsumera Blu-ray och se dina favoritserier från streamingtjänster.

Idag är det Molotov-applikationens tur att landa på PlayStation-spelkonsoler. Närmare bestämt ger tjänsten tillgång till nästan 200 tv-kanaler och ger fri tillgång till Mango, dess video-on-demand-tjänst. Om Molotov är tillgänglig nu på PS4 kommer den dock fortfarande att behöva vänta innan den landar på PS5. Faktum är att den kommer först senare i år på Sonys nästa generations konsol.

Detta är goda nyheter för Molotov-kunder, som nu har ett nytt sätt att se sitt innehåll på den stora skärmen. Oavsett om det är på PS4 eller PS5, allt du behöver göra är att gå till PlayStation Store för att ladda ner appen, eller gå direkt till TV & Video-menyn på din konsol. Som en påminnelse är prenumerationen på Molotov tillgänglig från 3,99 euro per månad (utan bindning).

Källa: Pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button