Stranger Things: Netflix retar “the beginning of the end” (och en säsong 5) i affischer

Stranger Things © Netflix

Efter lite retas med affischer, netflix
hade konkret information att ge om Stranger Things.

Och det finns goda och dåliga nyheter.

En storformat S04 och en ultimat S05 för Stranger Things

Förväntad sedan sommaren 2019 (i alla fall), säsong 4 av Stranger Things är snart här. Och, bara för att kompensera för den långa väntan, bestämde sig Netflix för att försöka kompensera för det. Den här säsongen kommer faktiskt att bli längre än de tidigare. Men eftersom det finns ett men, kommer den här att halveras. Volym 1 kommer den 27 maj och volym 2 några veckor senare den 1 maj.eh juli.

Det exakta antalet avsnitt är dock inte specificerat, medan handlingen kommer att utspela sig sex månader efter slaget vid Starcourt. Våra hjältar kommer var och en att leva sina liv på egen hand, innan ett nytt hot för dem samman igen.

Slutligen, i ett brev adresserat till fansen, hade bröderna Duffers ytterligare en viktig information att leverera. Den framtida säsong 5 av Stranger Things, nu officiellt, blir också den sista. Deras plan från början var att berätta sin historia om fyra eller fem säsonger, och så kommer det att hända.

Om inte fansen och SVoD-tjänsten fortfarande har aptit, eftersom skaparna också förklarar att det fortfarande finns många historier att berätta i detta universum förutom Eleven och hennes vänner.

Källa: Gizmodo

Relaterade Artiklar

Back to top button