Strålning: Huawei är inte bland smartphones med hög SAR-nivå

Det finns de som tror att strålning produceras av mobiltelefoner inte farligmedan andra tror att de kan provocera tumörer och cancer. Sanningen kan ligga mittemellan. Att oroa sig lite skiljer sig definitivt från att oroa sig för mycket eller inte alls. I de uppdaterade uppgifterna, Huawei visas inte bland smartphones med en nivå SAR lång. Låt oss ta reda på vilka modeller som producerar mest strålning.

Strålning: Huawei är inte bland modellerna med hög SAR-nivå

Prata om uppdaterad information på nivåerna SAR av smartphones är lite riskabelt. Uppgifter om strålning producerad av den sista smartphone. Det finns dock procedurer som inte är alltför svåra att upptäcka för din modell.

Men jämfört med de senaste uppdateringarna i frågan, Huawei passar inte modeller med nivå SAR hög. Vi hittar istället iPhone, Samsung, Opo Och Oneplus. Som för strålning verkligen Xiaomisom var bland de farligaste och mest på gränsen, verkar ha förbättrats.

Att ta platsen för värre är iPhone 12 Pro som för huvud och kropp har en nivå av strålningsabsorption av människokroppen riktigt hög. Vi talar om ett givet SAR lika med 0,99 W/kg. Med hänsyn till att europeisk gräns och av 2 W/kgvi är på gränsen.

Lista över de farligaste smartphones

Säg dessa smartphone är farlig det skulle vara olämpligt, även för att de inte överskrider den gräns som Europa har infört för nivån SAR. Annars hade de inte ens kommit ut på marknaden. Icke desto mindre är det en term som hjälper oss att identifiera vilka som är modeller som producerar mer strålning. Här är en uppdaterad lista:

  1. iPhone 12 Pro (0,99 W/Kg för huvud och kropp);
  2. Samsung S21 Ultra 5G (0,714 W / Kg huvud, 1,58 W / Kg kropp);
  3. Xiaomi Mi 10 Lite (0,793 W / Kg huvud, 1,18 W / Kg kropp);
  4. Oppo Find X2 Pro (0,8 W / Kg huvud, 1,13 W / Kg kropp);
  5. Oneplus 8 Pro (0,950 W / Kg huvud, 1,26 W / Kg kropp);
  6. LG Wing (0,357 W/Kg huvud, 1,304 W/Kg kropp)

Kort sagt, bra LGmen det är synd att den inte längre kommer att producera smartphone. Nu har du en idé. Om du vill finns det också en Full lista av smartphones farlig som producerar mer strålning.

Relaterade Artiklar

Back to top button