Stora studentrabatter är tillgängliga på Adobe Creative Cloud

Adobe-appar är fortfarande guldstandarden när det kommer till kreativa appar, men de är inte billiga. Oavsett om du bara letar efter en av Photoshop, InDesign, Illustrator och Premiere Pro, är en månadsprenumeration ditt enda alternativ nu för tiden.

Med studieavgifter, läroböcker och levnadskostnader att kämpa med är Creative Cloud till fullt pris något få studenter har råd med. En stor rabatt just nu sänker dock priset med upp till 65%.

Så här kan du få Adobes studentrabatt, tillsammans med svar på andra frågor du kan ha om prissättning, behörighet och vad som ingår i Creative Cloud.

Är Adobe Creative Cloud gratis för studenter?

Även om Adobe CC inte är gratis för studenter, kommer det med en enorm rabatt på 65 % i Storbritannien och en gratis provperiod på två månader om du kan binda dig till en årlig prenumeration.

Affären är inte riktigt lika bra i USA, med bara en sju dagars gratis provperiod. De 60 % som erbjuds här täcker dock månadsplanen.

I både Storbritannien och USA erbjuder Adobe också full återbetalning för de flesta planer om du bestämmer dig för att avbryta inom 14 dagar efter köpet. Se bara till att det gäller det abonnemang du väljer.

Hur mycket kostar Adobe Creative Cloud för studenter?

Adobe Creative Cloud kostar £16,24/US$19,99 per månad för studenter. Efter ett år ökar det till £24,96/US$29,99 per månad.

Du kan också välja att betala för ett års tjänst i en klumpsumma – det kostar för närvarande £163,20/$239 per år. Återigen stiger detta till £196,30/$359,88 därefter, men det är fortfarande betydligt billigare än fullt pris.

Adobe CC Studentrabatt

Så här får du Adobe CC-studentrabatten – från Adobe

Det enklaste sättet att få Adobes studentpriser är att gå till Adobes studentprissida och göra köpet med din student-e-postadress. Adobe anger i sina villkor: “Om du anger en e-postadress som utfärdats av skolan under köpet blir du omedelbart verifierad”.

För att kvalificera dig för Adobes studentpriser måste du dock vara minst 13 år gammal och registrerad i:

 • Universitet eller College
 • Grundskola eller gymnasieskola
 • Hem-skola

Institutionen du är inskriven i måste vara ett ackrediterat offentligt eller privat universitet eller högskola. Detta inkluderar samhälls-, junior- eller yrkesskolor som erbjuder en examen med slutförandet av minst två års heltidsstudier.

Många institutioner kommer också att erbjuda Adobes rabatt direkt på sin skolbutik eller i butik.

Adobe Student Prissättning

Så här får du Adobe CC-studentrabatten – från Amazon

Du kan också hitta den 12-månaders student- och lärareplanen på Amazon där den ligger något under fullt pris på £190,55. Amazon är för närvarande den enda platsen i USA för att få en årlig prenumeration – det är $239. Båda förnyas automatiskt som standard, men du kan avbryta när som helst.

Adobe CC studentrabatt Amazon nedladdning

Hur länge gäller Adobe CC-studentrabatten?

Adobes kampanjpris för studenter på £16,24/US$19,99 ($15,99 till 3 september) är för bara första året men den goda nyheten är att priset fortfarande är billigt efter det första året.

Efter 12-månaders kampanjperiod ökar Adobe CC:s pris till £24,96/US$29,99 per månad eller £196,30/$359,88 för ett år. Detta är fortfarande ungefär halva standardpriset.

Hur Adobe kontrollerar din studentstatus

Det huvudsakliga sättet som Adobe kontrollerar din studentstatus är genom din student e-postadress. Du behöver en om du vill skaffa Adobe CC med studentpriser.

Pedagogiska e-postadresser slutar ofta med ac.uk i UK. I USA kan det sluta med .edu eller .k12. Så länge det är en officiell institutionsadress bör du kvalificera dig för rabatten.

Om du inte har en student-e-postadress kan Adobe be dig om ytterligare bevis i form av ett dokument utfärdat av den institution du studerar vid. Dokumentet måste innehålla:

 • Ditt namn
 • Din institutions namn
 • Dagens datum

Adobe noterar att dokument daterade inom de senaste sex månaderna anses vara aktuella. Exempel inkluderar:

 • Skolans ID-kort
 • Utvärderingsrapport
 • Transkript
 • Undervisningsräkning eller utlåtande

Hemundervisade elever kan ge:

 • En daterad kopia av en avsiktsförklaring till hemskolan
 • Ett aktuellt medlems-ID till en hem-skola-förening
 • Ett daterat bevis på inköp av läroplanen för det aktuella läsåret

Skaffa Adobe Creative Cloud med upp till 65 % rabatt just nu i Storbritannien

Vad ingår i Adobe Creative Cloud?

Adobe CC erbjuder 100 GB lagringsutrymme, kontinuerliga kostnadsfria uppdateringar och tillgång till alla kreativa program du behöver inklusive: Photoshop, Lightroom, Illustrator, InDesign, XD, Acrobat Pro DC, After Effects, Audition, Animate, Dreamweaver, Fresco, Premiere Pro, Premiere Rush, Character Animator, Bridge, Dimension, Prelude, InCopy, Media Encoder, Spark, Substance and Fuse (Beta).

Se hela katalogen på Adobe. För att veta allt som finns att veta om Adobe CC, se vår ultimata guide.

Vi tittar också på hur man skaffar InDesign och hur man får Photoshop gratis.

Relaterade Artiklar

Back to top button