Stoppa Yahoo från att skanna din e-post och visa personliga annonser

Du kan förbjuda Yahoo skanna din e-post och visa personliga annonser. Du kan göra detta genom att välja bort denna tjänst på Yahoo annonsintressehanterare . Yahoo var en av de äldsta spelarna i dot-com-eran. Det var en av de mest kända tjänsterna tillsammans med AOL när den lanserades 1996. Deras huvudsakliga funktion var indexering Internet(Internet). Sen kom posten Yahoo och andra tjänster som dominerade Internet(Internet) i början av dess existens. Men Yahoo började gradvis försvinna.

2008 Microsoft föreslog Yahoo för 45 miljard(miljarder) dollar per köp. Men Yahoo vägrade kategoriskt detta erbjudande och såldes Verizon under 2016 för nästan 10% av hennes uppskattning gjord av Microsoft bara cirka 5 miljard(miljarder) dollar. Innan dess dödade de den klassiska posten Yahoos (Yahoo)juni(juni) 2013, vilket tvingar användare att byta till en ny e-postupplevelse Yahoo men som historien säger så gjorde de det inte så bra.

Även efter köp Verizon Yahoo gör ett bra jobb dominans (Yahoo)Google , Äpple och Microsoft i Internet(Internet). Detta hindrar dem inte från att skanna sina användares e-post. De gör denna skanning för att hitta ämnen av intresse för dem och lära känna sina användare. Detta är något liknande vad Google gör med användare gmail .

Yahoo säger det i villkoren service(Service) och Integritetspolicy(Sekretesspolicy), som nästan alla ignorerar och accepterar, de sa tydligt att användaren accepterar ” acceptera automatisk innehållsskanning och innehållsanalys av dina inlägg.” (acceptans av automatiserad innehållsskanning och analys av ditt kommunikationsinnehåll”. ) Men lyckligtvis kan du välja bort denna genomsökning och bara fortsätta att använda tjänsterna Yahoo Mail .

Förbjud Yahoo(Stoppa Yahoo) visa personliga annonser

Innan(Först) av allt, börja med ett besök Annonsintresseansvarig (Ad Interest Manager ) på sekretesswebbplatsen Yahoo !. Du hittar den här – https://aim.yahoo.com/aim/us/en/optout/

[ ОБНОВЛЕНИЕ(UPDATE) : эта ссылка теперь перенаправляет на https://policies.oath.com/ . Если вы нажмете на свою страну, вы попадете на страницу с юридическим языком и несколькими неработающими ссылками.]

På sidan kommer du att kunna hitta panelen som visas i skärmdumpen ovan. Inuti det kan du bara vägra(Välj bort) från varje flik inklusive “På internet (Över hela webben)” och ” På Yahoo.(På Yahoo.)

När du har gjort detta ändras knappen till Registrera dig.

Voila! Du hindrar inte längre Yahoo från att genomsöka din e-post och visa intressebaserade annonser.

Om du märker längst ner kommer du att se ett avsnitt som heter ” Din enhet och du.(Din enhet och du.)

Där kan du hitta all information om din plats, IP-adress(IP-adress), OS, webbläsare(Webbläsare) och andra detaljer.

Du kan styra varifrån ditt konto nås.

För denna annonsspårning och -skanning måste du välja bort den per enhet som du använder, eftersom cookiepolicyn gäller per enhet.

Andra relaterade inlägg som du kan vara intresserad av:(Andra liknande inlägg som kan intressera dig:)

  1. Hantera Facebook-annonspreferenser och välj bort annonsspårning
  2. Stoppa Amazon-annonser från att förfölja dig på webben
  3. Stoppa Google Ads från att följa dig på internet
  4. Hur man blockerar annonsval på eBay
  5. Hantera och anpassa dina annonspreferenser i alla Microsoft-produkter.

Du kan stoppa Yahoo från att skanna din e-post och visa personliga annonser. Du kan göra detta genom att välja bort den här tjänsten från Yahoo Ad Interest Manager. Yahoo har varit en av de äldsta spelarna i dot-com-eran. Det var en av de mest kända tjänsterna tillsammans med AOL när den lanserades 1996. Deras huvudsakliga funktion var att indexera Internet. Sedan kom Yahoo-post och fler tjänster som dominerade Internet i dess tidiga tider. Men Yahoo började sakta tona ut.

2008 erbjöd Microsoft Yahoo för 45 miljarder dollar för förvärv. Men Yahoo tackade nej till erbjudandet och såldes till Verizon 2016 för nästan 10 % av värderingen som gjordes av Microsoft för endast cirka 5 miljarder dollar. Innan dess dödade de den klassiska Yahoo-posten i juni 2013 och tvingade användare att byta till den nya Yahoo-postupplevelsen, men som historien säger, fungerade det inte särskilt bra för dem.

Även efter att ha förvärvats av Verizon fungerar Yahoo bra med dominansen av Google, Apple och Microsoft på Internet. Detta hindrar dem inte från att skanna användarnas e-post. De gör denna skanning för att hitta sina intresseämnen och för att lära känna sina användare. Detta är något liknande vad Google gör med användarna av Gmail.

Yahoo säger att, i användarvillkoren och sekretesspolicyn som nästan alla ignorerar och accepterar, har de tydligt sagt att användaren accepterar “Men lyckligtvis kan du välja bort denna genomsökning och bara fortsätta använda tjänsterna på Yahoo Mail .

Stoppa Yahoo från att visa personliga annonser

Stoppa Yahoo från att visa personliga annonser

Först och främst, börja med att besöka Annonsintressehanterare på Yahoo!s sekretesswebbplats. Du hittar den här på https://aim.yahoo.com/aim/us/en/optout/

[UPDATE: This link redirects now to . If you click on your country, you will be taken to a page which is full with legalese and a few broken links.]

På sidan kommer du att kunna hitta panelen som visas i skärmavsnittet ovan. Inuti den kan du bara Välj bort av varje flik inklusive samt

När du gör detta kommer knappen att ändras till

Voila! Du är klar med att stoppa Yahoo från att skanna din e-post och visa personliga annonser.

Om du märkte på den nedre delen skulle du se en sektion som heter Din enhet & du.

Där kan du hitta all information om din plats, IP-adress, OS, webbläsare och andra detaljer.

Du kan hantera platserna där ditt konto har nåtts.

För denna annonsspårning och -skanning måste du välja bort varje enhet som du använder separat eftersom policyn för lagring av cookies gäller för varje enhet separat.

Andra liknande inlägg som kan intressera dig:

  1. Hantera Facebook-annonspreferenser och välj bort annonsspårning
  2. Stoppa Amazon-annonser från att förfölja dig på webben
  3. Stoppa Google Ads från att följa dig på internet
  4. Hur man blockerar annonsval på eBay
  5. Hantera och anpassa annonspreferenser i Microsoft-produkter.

Relaterade Artiklar

Back to top button