Steve Aoki och den japanska konstnären Hiro Ando går ihop för att lansera NFT Samurai Cats-projektet

Samurajkatter

Du kanske känner Steve Aoki som en internationell DJ, men han är också en ivrig konstsamlare inom alla media. Hans sista operation i världen av NFT härrör från ett samarbete med bildkonstnären Hiro Ando. Den heter “Samurai Cats” och består av försäljningen av 4 747 virtuella teckningar utvunna på blockkedjan eterum.

Tack vare de två artisternas popularitet, snäpper krigarkatter på OpenSea-plattformen till priser som börjar runt 500 euro vardera.

Samurai Cats landar på OpenSea-plattformen

Karriären för en EDM DJ handlar inte bara om att trycka på knappar och få folk att dansa. Steve Aoki gnuggar också händerna med många NFT-projekt som har tjänat honom några miljoner dollar i slutet av 2021. Samurai Cats, ett samarbete med bildkonstnären Hiro Ando och ett team av digitala artister som heter The Noodle Gang, borde också ta in några biljetter till någon som definierar sig själv som en jack-of-all-trade i konstvärlden.

Samurai Cats är, du gissade rätt, illustrationer av kattdjur klädda som japanska krigare, screentryckta av konstnären Hiro Ando och hans team. För nu har 4 747 av dessa chattar utvunnits på ethereum blockchain, och projektet åtnjuter viss popularitet, vilket framgår av den dedikerade Discord-gruppen med över 20 000 medlemmar.

Det finns dock fortfarande gott om NFT att köpa på OpenSeas auktionssajt, med ett initialt baspris som sträcker sig från 0,15 till 0,2 ETH, runt 450 euro för närvarande. Allmänheten uppmuntras också att delta i NFT-brytning genom att ladda ner en MetaMask-plånbok. Under några timmar var Samurai Cats-projektet det näst mest sålda på OpenSea-plattformen, en entusiasm som fortfarande inte har lagt sig.

För Steve Aoki är NFT:er ostoppbara

Konstverk har ofta det värde som ges till dem. Steve Aoki visste detta redan i mars 2021, när han presenterade sina samarbeten med andra NFT-projekt. Enligt honom, ” NFT:er är en ostoppbar juggernaut “. I november 2021 tillkännagav han skapandet av en (mafttonde) auktionsplattform kallad “Odd Key”, ledd av Seth McFarlane, regissören framför allt bakom serien amerikansk pappa och Familjekille.

Om Samurai Cats-projektet väcker ditt intresse kan du ta en titt på Twitter som sammanför dessa digitala kattdjur. Om du tar idén att investera i dessa NFT:er, gå till OpenSea.

Om samma ämne:
En verkligt decentraliserad ny värld? OpenSea-plattformen “fryser” ändå en samling stulna NFT:er

Källa: Den Merkle

Relaterade Artiklar

Back to top button