SteelSeries Arctis 3-headsetet är otroligt prisvärt idag

Idag hos Amazon är SteelSeries Arctis 3-spelheadsetet till ett oslagbart pris för att följa med dina spel på PC och konsoler av alla slag.

SteelSeries Arctis 3 © SteelSeries

SteelSeries Arctis 3 headset är en trådbunden modell med en mikrofon så att du kan förolämpning prata med dina lagkamrater i onlinespel. Eller bara njut av ljudet i absolut tystnad.

SteelSeries Arctis 3 i ett nötskal:

  • Kompatibel med vilken maskin som helst
  • Fysiska kontroller på öronkåpan
  • Infällbar mikrofon

SteelSeries Arctis 3 trådbundna spelheadset säljs för närvarande för endast €39,99 hos Amazon istället för €69,99.

Hitta SteelSeries Arctis 3 för 39,99 € på Amazon

Bra trådbundna hörlurar till ett oslagbart pris

Det är ett erbjudande som vi gärna vill se oftare, speciellt när vi är i full förnyelse av utrustning. Eftersom SteelSeries headset är kända för sin kvalitet och komfort, och Arctis 3-modellen är inget undantag.

Så du kan beställa den just nu från Amazon för endast 39,99 € istället för 69,99 €. En välkommen rabatt på 43 % för att få hem ett headset som kan anpassas till både PC och Switch, PS5, PS4, Xbox One, Xbox Series och allt med ett uttag.

SteelSeries Arctis 3: Spela var som helst, när som helst

Med SteelSeries Arctis 3 kommer du att kunna njuta av ljud med viss komfort tack vare dess hörlurar med andningsbart AirWeave-tyg. Detta är samma material som används i sportaktiviteter. Precis som det huvudupphängda pannbandet som är inspirerat av skidglasögon.

Volym- och mikrofonkontrollen sitter på en av de två öronkåporna. Deras användning är mycket enkel: ett hjul för att höja/sänka ljudet och en knapp för att stänga av/slå på mikrofonen.

Dessutom är den infällbar och kan gå in i hörluren när du inte använder den. Detta är en rent estetisk funktion men låter dig inte ha denna stav i ditt synfält när du inte behöver den.

Och för anslutningen som vi sa är det ett jack. Så du kan ansluta den till vilken enhet som helst med ett kompatibelt uttag. I värsta fall finns adaptrar för att ansluta den till alla befintliga portar.

SteelSeries Arctis 3 © SteelSeries

Hitta SteelSeries Arctis 3 för 39,99 € på Amazon

Hitta det bästa spelheadsetet

Om du letar efter ett (bra) spelheadset kan du konsultera den jämförande guiden dedikerad till detta ämne på Clubic. Det låter dig se vilka de aktuella modellerna är, tillsammans med deras test, och särskilt eventuella aktuella kampanjer.

Relaterade Artiklar

Back to top button