Steam sommarrea: vårt urval av måsten och nuggets på rea

Steam försäljning © Skärmdump

Medan de av GOG
kommer att avslutas om några dagar, från 24 juni till 8 juli, Valve håller sin traditionella sommarrea Ånga
. Förutom ett berättande minispel som ”story in which you are the hero” och nya inslag i poängbutiken, är det förstås framför allt en möjlighet att spela utan att bryta banken med tusentals kampanjer.

Här är ett (väldigt) litet husval för att inte missa några av de bästa möjligheterna.

Läs också:
Windows 11: ett operativsystem designat för videospel, enligt Microsoft

Horizon Zero Dawn Complete Edition på 29,99 € (-40 %)

Horizon Zero Dawn © Guerrilla

Det tog några patchar för att fungera ordentligt på alla datorer, men porten för denna populära action-RPG, som hittills reserverats för PS4, är nu ett måste om du gillar genren. Horizon Zero Dawn Complete Edition åtnjuter särskilt en mycket framgångsrik post-post-apokalyptisk atmosfär, minnesvärda mekaniska fiender och en dålig hjältinna. Vad mer ?

Svart Mesa på 7,19 € (-60 %)

Black Mesa © Crowbar Collective

Det gjorde du aldrig Halva livet och du är rädd att kultspelet från Valve har åldrats för mycket? Det är inte allvarligt. Spela Svart Mesa
. En sorts remake berikad och förbättrad av passionerade och extremt kompetenta fans, titeln ger den perfekta balansen mellan respekt för originalet och moderniseringen som krävs för dagens standarder. Ett måste om du gillar FPS.

Havet av tjuvar på 26,79 € (-33 %)

Sea of ​​​​Thieves © Sällsynt

Nyligen berikad med ett nytt såsäventyr Pirates of the Caribbean, Havet av tjuvar har haft ett gediget följe från Rare sedan lanseringen för några år sedan. Om du har några vänner till hands är denna riktiga piratberättelsesimulator ett måste om du gillar utforskning, skattjakt eller helt enkelt att segla på det vackraste havet i videospel.

DOOM Evig på 19,79 € (-67 %)

Doom Eternal © id programvara

Om du fortfarande inte har kastat dig ut i det nervösa och njutbara DOOM Evig
, här kan vara tillfället. Och om du vill ha mer, notera att DLC:erna och Year One Pass också finns till försäljning, men varnas: svårighetsgraden är mycket högre än i det första spelet.

Cyberpunk 2077 på 40,19 € (-33 %)

Cyberpunk 2077 © CD Projekt

Om du inte har gett efter för ambient-hypen när den släpptes, kan det vara dags att ta tag i Cyberpunk 2077
. Med en kampanj och några dussin patchar under bältet verkar CD Projekts RPG i alla fall vara en lite mer intressant investering idag.

Läs också:
Nr 2021-upplagan för Paris Games Week

Loop Hero på 9,99 € (-33 %)

Loop Hero © Four Quarters

Ett verkligt fenomen när den släpptes i mars förra året, Loop Hero ser kanske inte så mycket ut med sin grafik, men det döljer ett spel som är lika effektivt som det är beroendeframkallande, beläget mellan däcksbyggnad och tornförsvar. Utvecklaren Four Quarters har lyssnat på sitt community och börjat berika och korrigera de små bristerna i sitt spel, där yours truly på Clubic sannolikt kommer att återfalla…

A Plague Tale: Innocence på 11,24 € (-75 %)

A Plague Tale: Innocence © Asobo

Om dess uppföljare, som avtäcktes vid sista E3:an, inte kommer direkt kan du lika gärna passa på att (om)göra det. Förresten, vi pratar om det utmärkta äventyrsspelet A Plague Tale: Innocence, undertecknad av Bordelais of Asobo. Mellan action och infiltration i en mörk historisk miljö där pesten rasar, berättar titeln en slående historia om en bror och en syster som helt enkelt försöker överleva. Länge leve 2022.

Ändlös legend på 6,24 € (-75 %)

Endless Legend © Amplitude

Väntar Mänsklighetendet nya förslaget från Amplitude som vill skaka om koderna för Civ-like nästa augusti, varför inte gå och ta en “sista omgång” på ett av de bästa spelen från den parisiska studion, nämligen Ändlös legend ? DLC:er finns också till rea, medan om du föredrar utrymme, titlar Oändligt utrymme är också rabatterade.

Totalt krig: WARHAMMER II på 20,39 € (-66 %)

Total War: WARHAMMER II © Creative Assembly

I väntan på 3:an finns det alltid mycket att ta hand omTotalt krig: WARHAMMER II och dess DLC:er. Oavsett om du gillar strategi, Games Workshop-universumet eller båda, råder det ingen tvekan om att du bör hitta det du letar efter i denna rika titel som troligen kommer att sysselsätta dig i flera dussin timmar.

Ghostrunner på 14,99 € (-50 %)

Ghostrunner © One More Level

Speciellt avsedd för livliga spelare, Ghostrunner
bestämmer här inte sina motståndare, utan dess pris. I väntan på det andra opuset som tillkännagavs i maj förra året, låt dig frestas av denna nervösa FPS, där du måste få både vapen och smidighet att tala genom att hoppa och springa på väggarna i en futuristisk miljö som smickrar näthinnan.

Källa: Steam

Relaterade Artiklar

Back to top button