Steam: Remote Play Together öppnas för spelare utan konto, via Steam Link

Fjärrspela tillsammans Steam © Steam

Nu behöver du inget konto Ånga
att bli inbjuden till ett spel via funktionen Remote Play Together: en enkel installation avsteam länk app
på sitt spelmedium är nu tillräckligt.

Steam berikar ytterligare sin Remote Play Together-funktionalitet, som tillåter multiplayer-spel, med sina kontakter i streaming, utan att de äger spelet.

Läs också:
Steam förbjuder utvecklare som döpte om företaget till “mycket positivt” för att lura köpare

Steam Link-appen räcker

Nu är det till och med möjligt att bjuda in en person som inte har ett Steam-konto till spelet. Allt du behöver göra är att skicka en länk som genereras via startprogrammets gränssnitt; gästen behöver då bara klicka på den för att gå med i spelet. Det kommer helt enkelt att vara nödvändigt att installera Steam Link-applikationen i förväg.

Denna funktion är fortfarande i beta, och tillåter för närvarande bara en spelare utan ett Steam-konto i spelet, alla andra måste ha ett. Observera att spelaren som får länken kan öppna den om han har en Windows-, Android- eller iOS-enhet. Raspberry Pi-enheter stöds också.

Läs också:
Valheim: efter bara en vecka i tidig åtkomst på Steam har spelet redan nått en miljon försäljning

På mobil, surfplatta eller PC

Steams Remote Play Together är ett praktiskt alternativ för att introducera dina vänner till spel utan att tvinga dem att köpa det. Endast en person behöver installera och starta spelet för att alla ska kunna njuta av det. Det är också en möjlighet för Steam att ta med casual gamers in i sitt ekosystem.

Det är givetvis nödvändigt att alla spelare har en solid internetuppkoppling för en bra upplevelse eftersom det handlar om streaming av tv-spel. Observera att värdspelaren också kan dra nytta av en fördel gentemot sina följeslagare eftersom han är mindre utsatt för latens genom att spela lokalt.

Några av de Remote Play Together-kompatibla spelen inkluderar Överkokt, Livet är konstigt eller Monster Hunter: World.

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button