Steam: Lunar New Year-kampanjer är över, men…

Steam © Steam

Valve har valt att se över sin kalender för kampanjperioder på sin webbutik. Ett specifikt evenemang kommer alltså att överges från och med nästa år.

Om Steam är en oumbärlig adress under hela året för PC-spel så är detta desto mer fallet under försäljningen. Faktum är att Valve i allmänhet placerar paketet i detta område genom att multiplicera rabatterna. Den amerikanska firman kommer dock att ändra sina vanor under 2023. Tack vare ett pressmeddelande får vi veta att Lunar New Year-försäljningen inte kommer att förnyas i början av nästa år. Och det finns en bra anledning till det!

I årstidernas rytm

Därmed kommer Lunar New Year-evenemanget, som ägde rum i början av februari, att ersättas av årliga vårförsäljningar. Den första upplagan kommer att hållas 16-23 mars 2023. Valve säger detta tillägg “ var en mycket populär förfrågan från [sa] gemenskap av utvecklare och redaktörer “. Dessutom kritiserade många den för nära närheten mellan Lunar New Year-rean och vinterrean. Denna nya kalender kommer därför att göra det möjligt att avgränsa dessa olika perioder.

Men innan dess, kom ihåg att höstens försäljning kommer att äga rum på Steam från 22 till 29 november 2022. Sedan är vinterrabatterna planerade från 22 december till 5 januari. Utnämningar är gjorda!

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button