Steam Deck: du kan bli levererad tidigare!

Steam Deck © Valve

Trots lanseringen i början av året, Steam däck har ännu inte kommit till alla stugor. Skyll på mycket begränsade lager och ganska långsam produktion. Som tur är kommer det snart att ta fart.

Steam Deck reservationssystem kan vara frustrerande. Faktum är att Valves hybridkonsol bara kan köpas online, och förseningarna för att få den är ganska långa. Det amerikanska företaget arbetar dock hårt för att validera reservationer, och en ljuspunkt verkar vara vid horisonten på detta område.

Äntligen snabbare service

Således publicerade Valve denna vecka ett mycket uppmuntrande pressmeddelande på sin sajt. Vi lär oss särskilt att ” svarshastigheten på reservationer accelererades och produktionen ökade samtidigt. Så mycket att alla förbeställningar gjorda för tredje kvartalet 2022 (från juli till september) har hedrats.

Valve kommer därför att komma före reservationer för fjärde kvartalet 2022. En första grupp av e-postmeddelanden (e-post som låter dig beställa konsolen) kommer att skickas denna vecka till personer som har förbeställt sitt Steam Deck för slutet av året. Så konsoler som ska levereras mellan september och december kommer att börja anlända mycket snart. Det är goda nyheter!

Källa: WCCFTech

Relaterade Artiklar

Back to top button